‘Dushi’ Wendy van Dijk in media-uitzending DWDD

Foto: Nick van OrmondtWendy van Dijk is vrijdagavond een van de hoofdgasten tijdens de maandelijkse media-uitzending van De Wereld Draait Door, waarin Matthijs van Nieuwkerk en zijn gezelschap terugblikken op de televi- sie van de maand oktober. De RTL-ster komt vertellen over het succes van Ushi & Dushi, dat zaterdagavond opende met liefst 2,4 miljoen kijkers. Daarmee is het na Bananasplit (3,2 miljoen kijkers) en De Dik Voormekaar Show (2,5 miljoen kijkers) het best bekeken nieuwe programma van 2009.

Tijdens de speciale maandelijkse uitzending van De Wereld Draait Door zijn ook Andries Knevel en Jeroen Pauw te gast. Knevel vertelt over de vele media-optredens van Louis van Gaal en Pauw komt praten over de media-aandacht voor het omvallen van de DSB Bank. De muziek wordt verzorgd door huisband Rigby.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen