‘Dushi’ Wendy van Dijk in media-uitzending DWDD

Geplaatst op vr 30 okt 2009 om 11:26Foto: Nick van OrmondtWendy van Dijk is vrijdagavond een van de hoofdgasten tijdens de maandelijkse media-uitzending van De Wereld Draait Door, waarin Matthijs van Nieuwkerk en zijn gezelschap terugblikken op de televi- sie van de maand oktober. De RTL-ster komt vertellen over het succes van Ushi & Dushi, dat zaterdagavond opende met liefst 2,4 miljoen kijkers. Daarmee is het na Bananasplit (3,2 miljoen kijkers) en De Dik Voormekaar Show (2,5 miljoen kijkers) het best bekeken nieuwe programma van 2009.

Tijdens de speciale maandelijkse uitzending van De Wereld Draait Door zijn ook Andries Knevel en Jeroen Pauw te gast. Knevel vertelt over de vele media-optredens van Louis van Gaal en Pauw komt praten over de media-aandacht voor het omvallen van de DSB Bank. De muziek wordt verzorgd door huisband Rigby.


18 Reacties op “‘Dushi’ Wendy van Dijk in media-uitzending DWDD”


 1. Beau

  En de PR machine van RTL4 draait dus nog steeds op volle toeren voor Ushi en Dushi! RTL wil dus geen kijkers verliezen zaterdag dat is wel duidelijk! Vraag blijft dan alleen waarom ze de vrijdag niet beter promoten?! Of hebben ze die al opgegeven?

 2. BartW

  Reactie op Beau: Er is redelijk wat promotie voor Voetbalvrouwen, als je dat bedoelt…?

 3. Pistooltje

  Reactie op Beau:

  Volgens mij kiest DWDD zelf hun gasten uit.. RTL loopt wendy niet vooruit te pushen..

  Reactie op BartW:
  Ja idd dat spotje komt zowat elk reclame blok.. Eerst beter RTL kijken dan pas je mening geven Beau.

 4. Jelle -

  Ik zou het heel jammer vinden, maar voetbalvrouwen zou nog wel eens een flop kunnen worden. Ik hoop echt dat de 2,4 mln voor Wendy blijven. Gewoon lekker een half uurtje op zaterdag om 20:00, ik denk dat veel mensen dat blijven doen.

 5. David (2)

  Met de promotie voor Voetbalvrouwen is weinig mis idd, zie het erg vaak voorbij komen zo erg veel tv kijk ik nou ook weer niet. Maar meer dan een miljoen zal het wel niet gaan halen ben ik bang.

 6. Campingzender6

  Nou de promotie van voetbalvrouwen is gister gefaald! Ik zag in de reclame van GTST dat ze gisteravond al wilden uitzenden met Voetbalvrouwen, vanavond.. (dus gister he)

 7. Chiel

  Reactie op Campingzender6: Dat gebeurt wel vaker op 4. Slordig!

 8. Lorena

  jah ik had ook echt zoiets van wat een blunder

 9. Leroy

  De promotie voor vrijdag en zaterdag is toch al wat beter. Voor zowel Voetbalvrouwen als Typisch RTL zie je regelmatig promotie voorbijkomen. Hetzelfde geldt voor Ushi & Dushi en Ik hou van Holland. Alleen wel erg slecht dat er gisteravond ‘vanavond’ stond bij Voetbalvrouwen..

 10. buis

  De Rtl ster??? Wat heeft die muts nu nog toe te voegen aan wat we al weten?
  Wie verzint dit bij dwdd ?

 11. Ik was erbij

  Bij RTL voelen ze al nattigheid v.w.b. Ushi en Dushi. Het kan ook niet anders, mensen vinden zo een kunstje niet te lang leuk en in dit geval hebben ze het na 1 keer wel gezien.

 12. Donny

  ik denk dat ze deze zaterdag zowel ushi en dush & ik hou van holland allebij boven de 2 miljoen behouden denk ushi 2.2 en ik hou van holland 2.1 miljoen kijkers. Voetbal vrouwen denk ik rond de 1.5 miljoen, en flikken & maastricht 1.8 miljoen kijkers.

 13. mark

  Reactie op Donny: LOL, Voetbalvrouwen mag blij zijn als het de miljoen haalt, en al die 65-plussers die altijd naar amusement op Ned. 1 kijken (Muziekfeest, Andr-e van Duin), kunnen nu ook nergens terecht, wat die zullen ook niet kijken naar Flikken en al helemaal niet nar Voetbalvrouwen. Waarschijnlijk gaat ned. 2 voor verrassingen zorgen: ik verwacht hoge cijfers voor PSW (nieuwe serie). Gezinnen met kinderen gaan natuurlijk weer zitten voor “de meest spannende uitzending van Popstars ooit” (bron: SBS 6 promo), dus ik verwacht zeker net als vorig jaar, toen er bekend weren wie er naar de live shows gingen, wederom 2 miljoen kijkers, ook omdat er totaal geen concurrentie is van Gooische Vrouwen of TV Ring Gala. En RTL 5 heeft ook geen film die weer 1 miljoen gaat halen (nu direct-to-video flop The Rundown dat onder de 500.000 blijft).

 14. Houdt RTL nog wel van mij - Villa media . nl

  Bron: Villa media

  RTL-werknemers gaan actievoeren
  vrijdag 30 oktober 2009

  UPDATE Het gebrek aan vooruitgang in de CAO-onderhandelingen bij RTL Nederland leidt tot voorbereiding van acties. Onder de noemer ‘Houdt RTL nog wel van mij?’ worden protesten voorbereid tegen het uitblijven van een nieuwe CAO, waar al sinds augustus over onderhandeld wordt door gezamenlijke vakverenigingen NVJ, FNV/KIEM en De Unie. Volgens de RTL-directie is het bedrijf in zwaar weer terechtgekomen en zijn harde bezuinigingen onvermijdelijk. Zo wil men de arbeidstijdverkorting afschaffen zonder daar geld tegenover te stellen en vergoedingen voor onregelmatige werktijden staan eveneens ter discussie. Medewerkers hebben tijdens een bijeenkomst op donderdag de moeilijke situatie onderkend (RTL moet van het moederbedrijf zeker 20 procent bezuinigen, red.) en zijn bereid tot een loonoffer. Achteruitgang in de arbeidsvoorwaarden wordt niet geaccepteerd.

 15. Donny

  mwah flikken maastrich scoorde vorig seizoen ook goed, voetbal vrouwen ook.
  Denk absoluut dat allebij de programmas boven de 1.5 miljoen zitten.

 16. Muilkorfje

  Ik hoop dat Matthijs het lef heeft om te vragen of ze werkelijk dacht dat de mensen niet lachten tijdens de televizier-uitreiking vanwege de spanning of omdat ze gewoon niet grappig was.

 17. Sandra Vrijtas

  Muilkorfje, 1000% met je eens! Normaal kun je bouwen op van Nieuwekerk.
  Hij vroeg niets. Alle 4 daar aan tafel durfde niets te zeggen. Idd zwak. Lijkt wel of iedereen Wendy de handen boven het hoofd houdt, want het is niet leuk, dat Dushi gebeuren. Ze doet een Antilliaanse na met een nep Surinaamse accent.
  Volgens mij zijn ze allemaal bang omdat Wendy slaapt met de directeur van RTL. Goede zet van haar. Haar programma krijgt alle aandacht.

 18. Hidde

  Reactie op Sandra Vrijtas: wat goede zet van haar? Ze krijgt een kind van erland! Doe niet zo oppervlakkig zeg! Zo zit wendy niet inelkaar.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.