1,1 miljoen kijkers voor Anita Witziers BlootGewoon


De kijkcijfers van donderdag 30 juli 2009 (SKO)

Foto: Patricia SteurBlootGewoon (KRO, Ned1, 21:25) – Het programma BlootGewoon van presen- tatrice Anita Witzier is donderdagavond met 1.117.000 kijkers (madl: 20.1%) van start gegaan bij de KRO op Nederland 1. Daarmee bezet het veelbesproken televi- sieprogramma de tweede positie in de kijkcijfer top-15 van donderdag. De hoge kijkcijfers overtreffen de verwachten van Witzier, die woensdag nog liet weten: “Ik ben blij met een marktaandeel van achttien à twintig procent, en 800.000 tot een miljoen kijkers.”

Anita Witzier vindt dat mensen niet zo moeilijk moeten doen over naakt. “Vroeger thuis werd er over naakt ook nooit moeilijk gedaan. Nu loop ik ook rustig bloot door huis als mijn kinderen er zijn. Tevreden met mijn figuur? Ach, de ene dag wel, de andere niet. Maar is een vrouw ooit echt tevreden?“, aldus Witzier in het AD. “Bij de opnames van BlootGewoon viel me op dat de allerjongste en strakste het nog het lastigst vond om uit de kleren te gaan. Waar heeft het dan nog mee te maken?

De Reünie (KRO, Ned1, 20:27) – Voorafgaand aan het programma BlootGewoon bracht de KRO een herhaling van het populaire De Reünie op de buis. Hierin was onder meer Saskia te zien, die wapenhandelaar is geowrden. Ze heeft genoten van de opnames, vertelt ze in Televizier. “Alles was voortreffelijk geregeld, we begonnen ’s morgens vroeg en waren de hele dag bij elkaar. ’s Avonds doken we een restaurant in en het was weer net als vroeger.” De KRO maakte de uitzending om Saskia heen. “Ze hadden mijn boek gezien en vroegen of er nog meer aansprekende mensen bij mij in de klas hadden gezeten.” De Reünie werd donderdag door 1.023.000 mensen (madl: 19.9%) bekeken.

Twee Voor Twaalf (VARA, Ned2, 20:52) – Twee Voor Twaalf is al sinds 1971 te zien op televisie. Het programma wordt nog altijd goed bekeken. Sinds 1990 is Astrid Joosten de presentatrice. Bijzonder is dat men zich sinds tijden weer kan aanmelden voor het quizprogramma. “Wacht u ook al zo’n tijd om u te kunnen aanmelden voor Twee voor Twaalf en stuitte u steeds op de kandidatenstop? Dan is dit uw kans; de inschrijving is weer geopend dus meld u samen met uw broer, zus, partner, vader, moeder, zoon,  dochter, zwager, schoonzus of collega aan voor deze kennisquiz“, aldus de VARA. Twee Voor Twaalf trok donderdag 707.000 kijkers (madl: 13.2%).

De Top 15-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen