Grote finale Life & Cooking: alle koks voor even terug

Foto: RTLCarlo Boszhard en Irene Moors nemen deze zondag 31 mei groots afscheid met hun favoriete gasten die deel uitmaken van de historie van Life & Cooking. Na negen jaar en 360 afleveringen is het duo voor de allerlaatste keer te zien in het kookprogramma. Huisvriend Gerard Joling is aanwezig en ook Frans Bauer en Patricia Paay schuiven aan. Tijdens de grote finale zijn alle Life & Cooking- koks, Rudolph van Veen, Vincent van Essen en huidige kok Robert Verweij, in de keuken te vinden.

De grande finale start met een speciale uitvoering van het bekende lied ‘Samen Zijn’ op piano begeleid door Xander de Buisonjé en gezongen door Willeke Alberti. Joling is er ook: hij koestert een bijzondere band met Life & Cooking omdat het programma naar eigen zeggen heeft bijgedragen aan zijn comeback. Zijn aanwezigheid gaf de afgelopen jaren telkens een verrassende wending in de live-uitzending. “Aan hem de eer om aankomende zondag voor de ultieme uitsmijter te zorgen en met een laatste optreden afscheid te nemen.”

Stylist Maik de Boer, die de kijker de laatste jaren via Life & Cooking de laatste trends bijbracht, zorgt dat ook hij niet bij dit afscheidsfeestje ontbreekt. Hetzelfde geldt voor Mary Borsato, Frans Bauer en Patricia Paay, die zich de afgelopen jaren ook tot het selecte gezelschap van vaste gasten mogen rekenen.

Naast stamgasten en terugblikken naar de mooiste Life & Cooking-momenten, ontvangen Carlo en Irene ook de paragnost en winnaar van Het Zesde Zintuig’, Peter van der Hurk. “Niet alleen voorspelt hij hen de toekomst ook moet hij zelf nog een belofte inlossen.”

Life & Cooking is zondag tussen 16.55 en 19.20 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen