259.000 kijkers voor nieuwe Over Vaders en Zonen


De kijkcijfers van dinsdag 26 mei 2009 (SKO)

Foto: VPROOver Vaders en Zonen (VPRO, Ned2, 22:59) – De nieuwe serie afleveringen van het VPRO-programma Over Vaders en Zonen met Hugo Borst is dinsdag met 259.000 kijkers (madl: 5.7%) van start gegaan op Nederland 2. In de eerste aflevering sprak Borst met de onbekende en lang onbeminde zoon van Herman Brood. “Marcel is een product van een romance met miss Groningen, eind jaren zestig. Herman Brood heeft nooit veel omgekeken naar Marcel“, zegt Borst in de Televizier. 

Hugo Borst vond het een bijzondere uitzending. “Een van de pijnlijkste momenten was diens opmerking: ‘Als je een meisje was geweest, was het heel anders gegaan.’ Herman was heel erg een vrouwenman. Later zijn ze wel herenigd, Marcel ging werken bij Koos van Dijk, de manager van Herman.

S1ngle (NET5, 20:30) – Enkele weken geleden was er veel te doen over de serie S1ngle, nadat bekend werd dat er mogelijk een film van de comedy wordt gemaakt. “Op de site Mediacourant gonsde het van de geruchten over het stopzetten van de komische serie over het vrouwenlief en –leed van Fatima, Stella en Nienke“, schreef TVgids.nl enige tijd geleden. Een zegsvrouw van NET 5 liet aan de website weten dat de geruchten over de S1ngle-film niet uit de lucht gegrepen zijn. “We zouden een film wel heel leuk vinden en zijn op dit moment de mogelijkheden aan het onderzoeken, maar kunnen daar verder nog niks over zeggen“, liet een zegsvrouw van de zender weten. S1ngle werd dinsdag door 505.000 kijkers (madl: 8.2%) bekeken.

RTL Boulevard (RTL4, 18:34) – Uit onderzoek van MIND Magazine blijkt dat voorzitter van NOC*NSF Erica Terpstra door de Nederlandse bevolking als meest sociale BN’er wordt gezien. Erica Terpstra: “Mijn vader zei ooit tegen me: ‘Als je je goed voelt en ergens blij om bent, moet je dat diezelfde dag nog proberen door te geven aan iemand anders’. Dit zal ik nooit vergeten en zo sta ik tot op heden nog steeds in het leven.” Presentatrice Wendy van Dijk en zanger Marco Borsato behaalden respectievelijk de tweede en derde plaats. Showbizzrubriek RTL Boulevard trok dinsdag 1.036.000 kijkers (madl: 25.0%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen