Eurovisie Platform: ‘Anouk naar NOS Songfestival’

Nederland moet volgend jaar in Moskou vertegenwoordigd worden door Anouk op het Eurovisie Songfestival. Daartoe zou de NOS de zangeres moeten uitnodigen. Dat is de uitkomst van een online poll onder journalisten en songfestivalliefhebbers, bericht De Telegraaf. De organisatie van de peiling, het Eurovisie Platform, hoopt dat de NOS zo spoedig mogelijk een uitnodiging stuurt naar Anouk. De kenners denken dat de zangeres alles in huis heeft voor een topklassering.

De afgelopen weken heeft een honderdtal liefhebbers van het Europese liedjesevenement kunnen stemmen op 50 geselecteerde artiesten en bands. 25 finalisten haalden de finale en daar kwam de Haagse zangeres Anouk als winnares uit de bus. De top 5 werd verder aangevuld door Within Temptation, Nick en Simon, Glennis Grace en Van Velzen. Andere veelgenoemde namen, zoals Gerard Joling en de homoband Bearforce 1, wisten de top 10 niet te halen.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen