Radio Veronica-DJ Luc van Rooij tekent nieuw contract

Geplaatst op di 29 jul 2008 om 11:53

Radio Veronica DJ Luc van Rooij heeft vandaag een nieuw contract getekend bij het radiostation. Daarmee zal hij tot augustus 2010 met zijn programma ‘Luc is Los’ te horen zijn bij het radiostation. Dat meldt Radio Veronica vandaag. “Waanzinnig, weer twee jaar rock ’n roll tussen tien en twee ‘s avonds bij Radio Veronica!“, vertelt Luc van Rooij enthousiast. “Voor nog geen 25 miljoen euro zou ik met dit werk stoppen, want het is zo lekker om te kunnen doen wat ik wil op de radio.

Luc van Rooij: “Iedere avond weet de chief (Program Director van Radio Veronica) niet wat er in ‘Luc is Los’ gaat gebeuren. En ik weet dat drie seconden voordat de microfoon open gaat ook niet. Daarom blijft het verrassend, zelfs voor mij! Ik ben gelukkig, boys ‘n’ girls. Let’s rock en roll!

Luc werd ontdekt door Veronica en werkte daarna voor zenders als Radio Monique, Power FM en RTL Rock Radio. Na veel jaren radio maken kwam hij uiteindelijk op 31 augustus 2003 bij het huidige Radio Veronica in dienst. Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.
5 Reacties op “Radio Veronica-DJ Luc van Rooij tekent nieuw contract”


 1. Cees

  En hij deed de verrukkelijke 15 bij de Vara.

 2. Anoniem

  en hij was de stem van de eerste Big Brother

 3. Cees

  En van The Bar bij Yorin.
  Zo kunnen we nog wel even doorgaan ;)

 4. Manon

  Boeiuh

 5. peppie

  als ie maar eens ophield met dat afgezaagde trappuh met dat hok

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.