Radio Veronica-DJ Luc van Rooij tekent nieuw contract

Radio Veronica DJ Luc van Rooij heeft vandaag een nieuw contract getekend bij het radiostation. Daarmee zal hij tot augustus 2010 met zijn programma ‘Luc is Los’ te horen zijn bij het radiostation. Dat meldt Radio Veronica vandaag. “Waanzinnig, weer twee jaar rock ’n roll tussen tien en twee ‘s avonds bij Radio Veronica!“, vertelt Luc van Rooij enthousiast. “Voor nog geen 25 miljoen euro zou ik met dit werk stoppen, want het is zo lekker om te kunnen doen wat ik wil op de radio.

Luc van Rooij: “Iedere avond weet de chief (Program Director van Radio Veronica) niet wat er in ‘Luc is Los’ gaat gebeuren. En ik weet dat drie seconden voordat de microfoon open gaat ook niet. Daarom blijft het verrassend, zelfs voor mij! Ik ben gelukkig, boys ‘n’ girls. Let’s rock en roll!

Luc werd ontdekt door Veronica en werkte daarna voor zenders als Radio Monique, Power FM en RTL Rock Radio. Na veel jaren radio maken kwam hij uiteindelijk op 31 augustus 2003 bij het huidige Radio Veronica in dienst. Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen