RTL Nederland lanceert nieuwszender voor mobiel RTL 24

RTL Nederland lanceert op donderdag 5 juni aanstaande de voor de mobiele telefoon ontwikkelde nieuwszender RTL 24. Programma’s als Editie NL, RTL Boulevard en RTL Nieuws zijn te zien op het kanaal. Dat laat een zegsvrouw van RTL vandaag weten. Ook RTL 4 gaat mobiel uitzenden. Directeur Bart Habets van RTL: “In Nederland zijn er inmiddels meer mobiele telefoons dan inwoners en de techniek maakt het nu mogelijk om ook via dit nieuwe massamedium televisie te kijken.

RTL 24 en RTL 4 zijn vanaf 5 juni te ontvangen via KPN DVB-H mobiel. Deze nieuwe mobiele standaard maakt het mogelijk om in een hoogwaardige beeldkwaliteit op elk gewenst moment mobiel televisie te kijken. “Met RTL 24 doet RTL Nederland niet alleen de consument, maar ook de adverteerder een uniek en tailor made aanbod“, aldus een zegsvrouw van RTL Nederland. “Speciaal bij RTL 24 zijn er mogelijkheden gecreëerd voor de adverteerder om op een hele nieuwe manier zijn boodschap te communiceren: via de mobiele banner.

Voor de start van RTL 24 hebben zich reeds een aantal innovatieve adverteerders gemeld, te weten Volvo, Nike, KPN, Samsung, Ford en LG. Een aantal hiervan zal ook gebruik maken van de exclusieve mobiele banner van RTL 24.”

Bart Habets is enthousiast over de nieuwe ontwikkeling. “Ons streven is om de kijker te volgen waar hij ons wil zien. Wij verwachten dat het kijken via de mobiel de komende jaren een grote vlucht neemt en dus willen we vanaf de start onze kijkers via mobiel hun favoriete programma’s aanbieden. Daarom zetten we onze populairste zender live door en hebben we speciaal voor de mobiele kijker RTL 24 ontwikkeld.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen