‘Het Zesde Zintuig: Plaats Delict’ dit najaar bij RTL 4

De goed bekeken programmaserie Het Zesde Zintuig keert komend najaar terug bij RTL 4. Met de toevoeging ‘Plaats Delict’ aan de titel, legt de nieuwe reeks zich meer toe op onbeantwoorde vragen van nabestaanden rondom onopgeloste misdrijven. Dat meldt een zegsman van RTL 4 vandaag. “Met deze vernieuwde reeks blijft RTL 4 op donderdagavond doorontwikkelen en doorbouwen op de succesvolle Zweef TV-formats van Char, Derek Ogilvie en de voorgaande serie van Het Zesde Zintuig.”

Het Zesde Zintuig zal ook op donderdag te zien zijn. “De reeks test aan de hand van opmerkelijke cases kandidaten die menen over paranormale gaven te beschikken. De finale van het afgelopen seizoen trok 1,2 miljoen kijkers.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen