Albert Verlinde: ‘Vertrek Daphne Bunskoek bij RTL jammer’

Geplaatst op wo 28 mei 2008 om 16:32Daphne Bunskoek vertrekt niet alleen als presentatrice van RTL Boulevard, ze stopt helemaal bij RTL 4. De zender noemt haar vertrek ‘ontzettend jammer’ en daar kan Albert Verlinde zich alleen maar bij aansluiten. “Ik vind het hartstikke jammer dat ze weggaat. We hebben fantastisch samengewerkt, ik zal haar missen“, reageert Verlinde bij Novum. “Ik snap dat je het na drie jaar wel gezien hebt op de presentatieplek. Op een gegeven moment slaat de vermoeidheid toe.

Albert Verlinde zelf is absoluut niet van plan te stoppen. Hij denkt mee over de nieuwe presentator. “Ik ben daar ook wel bij betrokken, want ik moet toch iedere dag met die persoon een programma maken. Het moet iemand zijn met wie ik een bepaalde chemie heb en die het programma leuk maakt.”


50 Reacties op “Albert Verlinde: ‘Vertrek Daphne Bunskoek bij RTL jammer’”


 1. Smash

  Ik zeg.. Chazia Mourali!

 2. Anoniem

  ik zeg.. Bridget Maasland, knappe kop, getalenteerd, fantastisch vrouw.

  Chazia Mourali moet terug met de Zwakste Schakel. Tot ziens!

 3. Anoniem

  Reactie op Anoniem:
  Getalenteerd? Heb ik iets gemist? Ik vind dat echt een afschuwelijke vrouw. Te ordinair.

 4. michel

  ik zeg Martijn krabbe, Sulay Reval (puberruil xl), Valerio Zeno (tmf)

  Saar Koningsberger (tmf)voor items op locatie bv op de rode loper

 5. Anoniem

  Te ordinair? laat me niet lachen AUB je bent niet goed bij je hoofd man, Bridget is een hele goed vakvrouw en wil het graag Albert Verlinde en haar kunnen goed met elkaar vinden ook in het prive leven dus ik gun het haar en hopelijk wordt ze de nieuwe roddel konning van Boulevard!

 6. television boy

  1. Bridget
  2. Winston
  3. Martijn
  4. Sylvana
  5. Renate

 7. Wwz

  Bridget of Renate. Beiden hebben op z’n tijd een aangename vorm van cynisme over zich, die goed zou kunnen werken in het programma. Bovendien zal het voor het plaatje het beste zijn als er naast Albert een vrouw zit.

 8. Insider

  Irene Moors?!

 9. Anoniem

  Corine Boon

 10. Anoniem

  Nee hoor niet Irene Moors TE saai, ik moet eerlijk toegeven dat post 6 en 7 wel iets van waarheid hebben

 11. 't'

  O nee!!!Geen Sylvana!!!! Laat die arrogante negert maar lekker weg blijven.

 12. Sandra

  Beau die gaat iniedergeval komend seizoen 5 tot 10x invallen per jaar, net als dit jaar. Beau zal het dus niet overnemen. Dit stond maanden terug in de krant. Al kan een mens natuurlijk van gedachten veranderen.

 13. Just me talking....

  1. Bridget Maasland
  2. Beau van Erven Doorns
  3. Margreet Beetsma
  4. Renate Verbaan
  5. Corine Boon

 14. D@@N

  1. Bridget
  2. Irene Moors
  3. Winston
  4. Sylvana
  5. Renate

 15. Anoniem

  @@ `T` hoe dom kan een mens zijn om zoiets te schrijven? hou op met dit soort racistich uitspraken begrepen?

 16. Smash

  1. Beau van Erven Doorns
  2. Chazia Mourali
  3. Renate Verbaan
  4. Valerio <- Maar die is misschien te zwak om tegen kwalbert op te kunnen.

  Jensen zou ook orgineel zijn als hij het zou kunnen presenteren ZONDER dat alles om hem draaid.

 17. Smash

  En wisselende presentatoren werkt niet..
  Kijk naar DWDD..

 18. Bob

  1. Dries Roelvink
  2. Dries Roelvink
  3. Dries Roelvink
  4. Dries Roelvink
  5. Dries Roelvink

 19. Tim20

  Winston of Sylvana!

 20. Anoniem

  “Ik ben daar ook wel bij betrokken, want ik moet toch iedere dag met die persoon een programma maken. Het moet iemand zijn met wie ik een bepaalde chemie heb en die het programma leuk maakt.”

  Robert Jensen

 21. Anoniem

  gordon en winston. Mark my words.

 22. Anoniem

  En toch zijn het krokodillentranen van Verlinde… ‘Jammer’ zegt ie…. tuurlijk, daarom liet ie zich regelmatig negatief uit in de media over haar de afgelopen maanden… en hij snapt zo goed waarom zij weg wil… ja logisch, snappen we allemaal wel en waarom Verlinde niet weggaat? Tja hij zal te weinig serieuze zaken te doen hebben EN hij zou wel gek zijn om die plek op te geven waar hij zoveel gratis reclame krijgt voor zijn theaterproducties en dan nog een vet salaris op de koop toe…. mooier kan niet…. maar goed, nou krijg je weer die zoektocht naar een presentator en gezien het totale gebrek aan inzicht en gezond verstand bij RTL kunnen we er vrij zeker van zijn dat Gordon (Neerlands grootste vergissing sinds de uitvinding van de TV) een grote kans maakt, RTL heeft namelijk tegenwoordig een hekel aan goede kijkcijfers en is dol op dit schepsel dat er plezier in heeft mensen de grond in te trappen…. en aangezien alles van hem flopt is de kans vrij groot dat RTL hem een serieuze kans geeft bij Boulevard….

 23. Mart

  1. Winston
  2. Margreet
  3. Mirella
  4. Jeroen
  5. Wilfred

 24. Mart

  Reactie op Anoniem:
  Ja leuk idee kwalbert kwalbert en nog eens kwalbert.

 25. Martijnjdd

  Ik verwacht dat Winston vaste invaller blijft en daardoor lijkt me de kans klein dat Renate de presentatieklus krijgt. Buiten het feit dat ze na de zomer ook met zwangerschapsverlof gaat, zou haar eigen vriend invallen als zij een dagje vrij is. Lijkt me geen ideale situatie, tenzij ze elkaar niet willen zien en zodoende de oppas goedkoop regelen. :)

 26. Jeroen

  Renate & Bridget bevallen in het najaar allebei dus dat gaat lastig worden……

 27. Johan

  Wat denken jullie van Jack Spijkerman. Deze naam ben ik nog niet tegengekomen.

  Volgens mij kan dat een leuke combi worden met Albert

 28. Hans Anders

  1.Anneke Gronloh
  2.Mies Bouwman
  3.Ted de Braak
  4.Hennie Huisman
  5.Manon Thomas

  Een van deze vijf gaat het worden let maar op!

 29. Richard

  Ik gok op… Robert ten Brink. Heeft volgend jaar misschien toch niets anders meer te doen en kan het best volgens mij.

 30. Tom

  Ik denk dat we Humberto Tan of Wilfred Genee krijgen…

 31. Brenda

  Ehhhhh ik denk Wendy van Dijk………
  of idd humberto of wilfred…………….

 32. Marcel

  ik denk dat ze voor een echte anchorman gaan Hennie Huisman,was zelf ook musicaal en is nou eens geen homo, ook wel eens goed

 33. RTL fan

  Hopelijk krijgt RTL Rutger (Geenstijl.tv) zover om het stokje van Daphne over te nemen. Jong, brutaal en met stijl. Zal een prima opvolger zijn na Beau en Daphne.

 34. Bart

  Irene Moooooooooooooors!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 35. Anoniem

  Het Agentschap Telecom heeft bij de Gouden Kooi-villa in Eemnes drie zogenoemde ‘gsm-jammers’ in beslag genomen. Het AT kwam de stoorzenders op het spoor na klachten van KPN en Vodafone. Die meldden dat er in Eemnes deels geen bereik was.

  De jammers waren door de televisiemakers ingezet om te voorkomen dat vanaf de opnamelocatie de resultaten van de halve finale van de Gouden Kooi voortijdig zouden lekken. “Die werd twee dagen voor uitzending opgenomen, we wilden het geheim houden”, aldus een woordvoerster van RTL. “Het productieteam zette ze inderdaad in, maar was zich van geen kwaad bewust”.

 36. Anoniem

  Op internet bereiken De Lama’s en de soaps Goede Tijden Slechte Tijden en ONM de meeste kijkers van alle televisieprogramma’s die online worden aangeboden.

  Tienduizenden mensen bekijken de programma’s achteraf online, bijvoorbeeld via Uitzending Gemist. Vandaar dat de Stichting KijkOnderzoek (SKO) binnenkort ook kijkcijfers van opgevraagde internetstreams in kaart brengt. Uit een eerste test blijkt dat het BNN-programma De Lama’s de meeste internetkijkers scoort, gemiddeld bijna 100.000. GTST volgt met ruim 52.000 kijkers en afleveringen van ONM en de Gouden Kooi trokken in de testperiode iets minder dan 20.000 kijkers in de week na uitzending.

  SKO gaat het kijkgedrag van televisieprogramma’s op internet met ingang van 1 juli dagelijks meten, maakte de stichting dinsdag bekend. In eerst instantie alleen de programa’s van de vier RTL-zenders en de publieke netten Nederland 1, 2 en 3. In de loop van het jaar zullen zich meer zenders bij het onderzoek aansluiten, verwacht SKO-directeur Bas de Vos.

  De eerste resultaten worden vanaf 7 juli dagelijks gepubliceerd in de vorm van een Top 10-lijstje meest gestreamde programma’s van de week ervoor.

 37. kritische kijker

  Direct dit immorele programma stoppen. En al die voorgestelde
  ‘ presentatrices’ zijn geen optie, te dom, te bitchy, geen personality en kunnen niet in de schaduw van DB.

  Hopenlijk stop ze bij rtl en gaat ze weer echte programma’s doen op de PO

 38. Anoniem

  Reactie op kritische kijker:
  Definieer “echt programma”?

 39. !#Michael#!

  Bridget was natuurlijk als vervanger van Beau in Talpa’s NSE al een puik hostes … Maar vind haar meer RTL5 …

  Ik zou zeggen Beau weg bij DonD (heeft hij toch al aangegeven), terug naar RTL Boulevard … Zo brengen ze van Erven Dorens weer exclusief op ‘4’ …

  Potentiele vervanger voor Beau bij DonD en een niet RTL4 gezicht zou bijv. Rolf Wouters zijn, hoewel Rick Brandsteder van mij ook wel een screentest mag doen …

 40. Hahahaha

  Hahahaha @ Hans post 28, ik moet wel om jou reactie lachen, einig man maart gene van de personen word

 41. Vincent

  Het is niet logisch om Gordon dit te laten doen, aangezien deze niet onder contract van RTL staat, er zijn zat andere opties. Gordon is voor een dagelijks programma veel te duur. Bridget en Winston maken de meeste kans, en dit zou ook best wel eens kunnen werken.

 42. Huh?!

  @ Vincent leg eens uit… Staat Gordon niet onder contract bij RTL? hoe kom je daar nou bij? en hoezo is hij te duur voor een dagelijkse programma?

 43. Rene K

  psstt… Fan_TV is weer eens falliet verklaard. Zie http://www.telegraaf.nl/prive/4107951/_Fabienne_de_Vries_moet_fluiten_naar_centen__.html

 44. jantine

  ja ik denk inderdaad Mies Bouwman

 45. Anoniem

  Voor Thuis kreeg Gordon E500 per uitzending.

 46. Anoniem

  Anoniem hahaha laat me niet lachen man, Bridgrt rn alle anderen de aanschuiven bij Boulevard krijgen per uitzending 4.duizend euros

 47. Michel

  @post 42 Huh

  Nee Gordon staat niet onder contract bij rtl maar is freelancer. Hij kan als hij wil morgen zo een nieuwe Gordon&joling over de vloer maken bij bv Sbs en daarnaast ook zijn programma’s bij Rtl blijven doen! Gerard andersom kan dit niet want, hij staat exclusief onder contract bij Sbs.

  Verder nog even over de prestatie van boulevard: Zou toch maar eens goed kijken naar Valerio Zeno als ik Rtl was. Het is namelijk echt niet moeilijk om boulevard te presenteren. Gewoon de autocue oplezen en zorgen dat het tempo van het programma goed blijft! Verder moet hij dan duidelijk zijn in de berichtgeving, goeie vragen stellen en af en toe wat humor inbrengen! Denk dat het het hele goeie zou zijn! Aan de jonge kant dat geef ik toe maar, denk zeker dat juist het oudere publiek met hem weg loopt!

 48. Matt

  Doe mij maar Irene Moors. Eerlijk, humorvol en hip genoeg voor het programma.
  Nee Renate Verbaan …..daar word je toch niet vrolijk van.
  Dat langdradige gebabbel van haar !!!

 49. Anoniem

  Reactie op Michel:

  Boulevard vergt wel iets meer van een presenator. Daarom zijn tot nu toe alleen Beau en Daphne echt geschikt geweest, omdat je een behoorlijke inhoud moet hebben en mee moet kunnen praten over zowel crime als mode als politiek en boeken. Daarom is bijvoorbeeld John Williams kansloos geflopt. Je moet over meer beschikken dan een vlotte babbel. Valerio en Renate komen niet verder dan TMF-praatjes over videoclips en kleding.

 50. Michel

  Beau wist anders ook nergens wat over! John williams is niet geflopt om die reden! Hij voelde zich zelf niet op zn gemak bij boulevard en dat was te zien op het scherm. In overleg met Rtl heeft hij toen besloten om andere programma’s te gaan doen! wel beter je huiswerk doen voordat je iets zegt post 49!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.