Albert Verlinde: ‘Vertrek Daphne Bunskoek bij RTL jammer’

Daphne Bunskoek vertrekt niet alleen als presentatrice van RTL Boulevard, ze stopt helemaal bij RTL 4. De zender noemt haar vertrek ‘ontzettend jammer’ en daar kan Albert Verlinde zich alleen maar bij aansluiten. “Ik vind het hartstikke jammer dat ze weggaat. We hebben fantastisch samengewerkt, ik zal haar missen“, reageert Verlinde bij Novum. “Ik snap dat je het na drie jaar wel gezien hebt op de presentatieplek. Op een gegeven moment slaat de vermoeidheid toe.

Albert Verlinde zelf is absoluut niet van plan te stoppen. Hij denkt mee over de nieuwe presentator. “Ik ben daar ook wel bij betrokken, want ik moet toch iedere dag met die persoon een programma maken. Het moet iemand zijn met wie ik een bepaalde chemie heb en die het programma leuk maakt.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen