Natasia even terug in Gouden Kooi

Natasia Blank keert volgende week voor even terug in de Gouden Kooi. De omstreden oud-deelneemster van het realityprogramma stapt donderdag om 17.00 uur weer over de drempel van de luxueuze villa in Eemnes. Dat meldt Novum Nieuws. “Ik ga in elk geval om lekker te koken voor de bewoners en wat daar dan van komt, moeten we nog maar even afwachten“, vertelt Natasia vandaag aan de nieuwsdienst. “Mis- schien blijf ik wel een nachtje logeren, of twee, of drie.

Het is duidelijk dat Natasia niet terugkeert om alsnog te proberen het programma te winnen. “Ik zou er niet weer helemaal ingaan, nee, gatver.

Hoewel Natasia de winst dus uit haar hoofd heeft gezet, is de 33-jarige Almeerse niet van plan haar terugkeer in het huis ongemerkt te laten voorbijgaan. “Ik ga de boel daar een beetje opschudden“, zegt ze. Voor bewoners Lieke, Huub en Jaap heeft ze geen goed woord over. Ze noemde hen eerder ‘echt intens gemeen’ en is niet van plan over zich heen te laten lopen. “Ik ben helemaal opgeladen en klaar voor ze. Het dak gaat eraf. Ik houd het heel netjes, maar het dak gaat eraf.

Eind juli werd Natasia unaniem weggestemd uit de Gouden Kooi.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen