1 miljoen kijkers voor Ranking the Stars


De kijkcijfers van vrijdag 21 september 2007 (SKO)

Ranking the Stars (BNN, Ned3, 20:31) – De mannenversie van het programma Ranking the Stars ging vrijdagavond met 1.046.000 kijkers (madl: 16.7%) van start bij BNN op Nederland 3. Ranking the Stars is het podium waarop tien bekende mannen het achterste van hun tong moeten laten zien. En daar had niet iedereen zin in. “Ik heb niet meege- daan“, vertelt Albert Verlinde. “Eerst zouden ze een homoversie doen. Ik was helemaal in het begin gevraagd, maar ik heb het zo druk.

Daphne Bunskoek deed vorig jaar mee aan de vrouwenvariant. Volgens de presentatrice draait het erg om stereotypen. “Inderdaad, dat Katja lekkere tieten heeft, weten we allemaal. En dat kwam dan ook in iedere vraag naar voren.Henkjan Smits, één van de tien bekende mannen in de nieuwe serie sluit zich daarbij aan: “Het is al opgenomen en ik weet nu dat ik word gezien als de man die over de rug van talentloze jongeren geld verdient. Ik ben maar gewoon meegegaan in de karikatuur die ik dankzij de Ranking-uitslagen werd. Dat is ook de lol van het programma.De Lama’s werd na Ranking the Stars door 1.092.000 kijkers (madl: 17.2%) bekeken.

TV Show op reis (TROS, Ned1, 22:06) – Ivo Niehe keerde zaterdagavond terug met een nieuwe reeks afleveringen van zijn TV Show op reis. Om het programma fris te houden, zet de presentator nu ook bekende gastreporters in. Zij maken een portret van hun idool, die bekend of juist onbekend zijn. “Volgens mij is dat ook de kracht van de show: een mix van grote sterren, afgewisseld door gewone mensen die een bijzonder verhaal te vertellen hebben“, aldus Niehe. Eén van die gastreporters is Cilly Dartell. Zij woont sinds dit jaar in Dubai. “Ik ben gevraagd een portret te maken van de stad”, vertelde Cilly onlangs in De Telegraaf. “Velen hebben geen idee wat hier allemaal gebeurt, maar de stad is enorm in ontwikkeling. Er wordt in razend tempo gebouwd, maar wel smaakvol en met interessante architectuur. Dubai staat wel bekend als heel duur. Maar als je een beetje zoekt, vind je echt wel leuke en betaalbare plekjes.” Ivo Niehe zelf heeft nog altijd een droomgast. “De paus! Er is zoveel dat ik die man wil vragen… En dan sluiten we af met een tango op muziek van Carel Craayenhof. Dat lijkt me prachtig.” De Tv Show op Reis werd vrijdagavond door 1.584.000 kijkers (madl: 26.6%) bekeken op Nederland 1.

Medium (Net5, 20:31) – Patricia Arquette speelt de helderziende Allison Dubois in de serie Medium. Dat Medium echt ergens over gaat, maakt het volgens Arquette een goede serie. “Vergelijken bij Medium is bijvoorbeeld Desperate Housewives behoorlijk oppervlakkig. Als helderziende help ik de politie om misdaden op te lossen, maar ook mijn gezinsleven krijgt veel aandacht“, vertelt ze in Televizier. Arquette is naar eigen zeggen ‘heel erg’ bezig met het leed van anderen. “Laatst waren we een scène aan het opnemen in een achterstandsbuurt van Los Angeles. Een stukje verderop was een schietpartij geweest, waarbij twee doden waren gevallen. Zoiets komt niet eens in het nieuws! Want ach: wie maakt zich nu zorgen om een moord in zo’n slechte buurt waar iedereen zogenaamd verslaafd is aan crack? Maar ik probeer aandacht te vragen voor die buurten. Voor veel mensen is opgroeien in een criminele omgeving iets doodnormaals. Dat moet veranderen.” Medium werd vrijdagavond door 317.000 kijkers (madl: 5.1%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen