Deal or no Deal terug naar acht uur

De dagelijkse spelshow Deal or no Deal met Beau van Erven Dorens is met ingang van maandag 1 oktober weer iedere werkdag om acht uur te zien. Dat blijkt uit nieuwe programmagegevens van RTL 5. Deal or no Deal groeide bij televisiezender Tien uit tot een succes en wist om acht uur ’s avonds tegenover het Journaal en Goede tijden slechte tijden gemiddeld een half miljoen kijkers te scoren. RTL 5 programmeerde Deal or no Deal om zeven uur, maar scoort dan minder kijkers.

Deal or no Deal trok vorige week geen enkele keer meer dan 400.000 kijkers. Presentator Beau van Erven Dorens gaf vrijdag aan ontevreden te zijn over de kijkcijfers. “Ik vind de kijkcijfers nog een beetje tegenvallen“, vertelde Beau. Bij Tien scoorde Deal or no Deal beter, erkent ook hij. “Dat is wel opvallend. Maar de mensen moeten het nog een beetje vinden, zeg ik dan maar politiek correct.

Oorspronkelijk stonden ook voor oktober om acht uur herhalingen van de comedy Flodder op het programma bij RTL 5. Nu Deal or no Deal naar dat tijdslot verhuist, wijkt Flodder naar 18.25 uur. Op dat tijdstip is nu nog The Nanny te zien. Deze serie is vanaf oktober te zien om 18.55 uur, het huidige uitzendmoment van Deal or no Deal.

Lees ook: ‘Beau: ‘Kijkcijfers Deal or no Deal vallen tegen’

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen