NET 5 lanceert nieuwe series in november

NET 5 lanceert in november drie nieuwe Amerikaanse series op haar zender. Dat blijkt uit de vandaag gepubliceerde programmaschema’s van november. In Conviction onderzoekt een speciaal elite rechercheteam moord- en verkrachtingzaken. Rules of Engagement volgt het vriendengroepje van de koppels Jeff en Jennifer, Adam en Audrey en de vrijgezelle Russel. October Road gaat over over een jongen die zijn geboorte- plaats voor een paar weken verlaat. Hij keert echter nooit terug.

In Conviction, vanaf 3 november elke zaterdag om 23.00 uur te zien bij NET 5, onderzoekt een speciaal elite rechercheteam moord- en verkrachtingzaken. De televisiezender spreekt van een ‘indringende’ dramaserie. De vasthoudendheid van het team gaat gepaard met de bijzondere zorg en betrokkenheid bij de slachtoffers.

Jeff, Adam, Jennifer en Audrey vormen twee koppels in Rules of Engagement. Het vriendengroepje is compleet met de vrijgezelle Russel. Deze vijf zitten allemaal in een andere fase van een relatie: de prille beginfase, het getrouwde leven en uiteraard het vrijgezelle leven. Desalniettemin steunen ze elkaar door dik en dun. Rules of Engagement is vanaf 12 november iedere maandag om 23.00 uur te zien.

In October Road, dat vanaf 13 november iedere dinsdag om 20.30 uur te zien is bij NET 5, gaat over een jongen die zijn geboorteplaats voor een paar weken verlaat. Hij keert echter nooit meer terug. Tien jaar later is hij een bekend schrijver. Het boek dat hij heeft geschreven gaat over de inwoners van zijn geboorte stadje en is niet altijd even vleiend. Hij keert terug naar zijn geboorte plaats om daar een lezing te geven en wordt geconfronteerd met zijn oude vrienden.

Zie ook: De novemberschema’s van NET5 SBS6 en Veronica

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen