Roosmarijn Reijmer nieuwe jock op 3FM

De AVRO heeft er een nieuwe jock bij op 3FM: Roosmarijn Reijmer. Vanaf 1 oktober is haar programma Roosmarijn te horen op de radiozender van 1.00 tot 4.00 uur in de nacht van maandag op dinsdag. Roosmarijn vertelt: “Het moet een fris muziekprogramma worden voor iedereen die niet wil, niet kan of niet mag slapen“, aldus Roosmarijn Reijmer. “Ik ben pas tevreden als ik klaagmails krijg van luisteraars die te lang hebben doorgeluisterd terwijl ze eigenlijk moesten slapen.

Roosmarijn deed presentatie-ervaring op bij lokale zenders en internetzender KX Radio. Verder was Roosmarijn de eerste vrouwelijke fulltime muzieksamensteller. Zo zette ze samen met 3FM-presentator Gerard Ekdom de beste platen van AVRO Arbeidsvitaminen op een rij als samensteller van de 3FM-muziekredactie.

AVRO eindredacteur 3FM Arjan Snijders is enthousiast over de nieuwe aanwinst. Hij haalde Roosmarijn naar de AVRO. Snijders: “Roosmarijn ademt muziek, weet absurd veel onnodige details over die liedjes en kan haar mond er niet over houden. En dat is maar goed ook, want dat kan ze nu ook voor de microfoon gaan doen. Roos is een ondernemend talent waar we nog veel meer van gaan horen.

Naast haar wekelijkse show voor de AVRO in het 3FM opleidingstraject blijft Roosmarijn Reijmer als muzieksamensteller verbonden aan 3FM. Ze heeft haar eigen persoonlijk weblog op www.antiroos.com.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen