Deal or no Deal met Beau van Erven Dorens op RTL 5

De spelshow Deal or no Deal met Beau van Erven Dorens keert vanavond 2 september terug met nieuwe aflevering- en op RTL 5. Deal or no Deal was één van de meest succesvolle programma’s van televisiezender Tien en werd dagelijks om 20.00 uur uitgezonden. Bij RTL 5 staat Deal or no Deal om 19.00 op het programma, waardoor de spelshow niet langer tegenover de soap Goede tijden slechte tijden te zien is. Naast Deal or no Deal verandert de vooravond van RTL 5 nog wat.

Talkshowhost Robert Jensen keert vanavond terug met een nieuwe reeks afleveringen van zijn praatprogramma. De herhalingen van het programma worden vanaf vandaag weer dagelijks uitgezonden tussen 17.40 en 18.25 uur bij RTL 5. De Amerikaanse talkshow The Ellen DeGeneres Show verdwijnt daardoor van RTL 5 en is voortaan alleen nog in het weekeinde te zien op vrouwenzender RTL 8.

Om 18.25 uur volgt de Amerikaanse komedieserie The Nanny op RTL 5. Voorheen was de serie om 18.55 uur te zien, maar de comedy verhuist nu naar een vroeger tijdstip vanwege de komst van Deal or no Deal. De komedieserie The King of Queens was tot vrijdag te zien om 18.25 uur, maar wijkt nu naar de late avond (na Jensen en De Gouden Kooi om 23.45 uur) vanwege het vroegere uitzendtijdstip van The Nanny.

Beau van Erven Dorens is vanaf 18.55 uur te zien in Deal or no Deal, waarna om 19.25 uur De Gouden Kooi wordt uitgezonden. De herhalingen van Flodder blijven om 19.55 uur op het programma van RTL 5 staan. (Foto: Sander Stoepker)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen