Winnares ‘Hollands Next Top Model’ steelt pinpas

Geplaatst op Wed 18 Jul 2007 om 12:42

Kim Feenstra, de winnares van het RTL 5-programma Hollands Next Top Model, is door de politierechter in Groningen veroordeeld tot een werkstraf van 80 uur wegens diefstal. Dat meldt De Telegraaf. Het model stal vorig jaar een pinpas, waarmee ze vervolgens bij een geld- automaat 500 euro opnam. Dit bedrag moet ze van de rechter terugbetalen aan de gedupeerde. Feenstra won in het programma een contract bij model- lenbureau Max Models. Het bureau was ervan op de hoogte.

Eigenaresse Inger Vendelmans van Max Models laat weten dat de veroordeling geen gevolgen heeft. “We hebben inmiddels zware gesprekken gevoerd en geven haar nog een kans. Dit meisje heeft zware jaren achter de rug, maar heeft nu eindelijk de mogelijkheid een toekomst op te bouwen.” Volgens Vendelmans werd pas halverwege het programma duidelijk dat het model een verleden heeft. “Ze heeft het ons toen op eigen initiatief verteld“, aldus de eigenaresse.

Ook RTL was op de hoogte van de misstap van het model. “Wij hebben er destijds met Kim over gesproken en zij heeft toen spijt betuigd“, aldus een woordvoerder. “Daarnaast was ze ten tijde van Holland’s next top model nog niet veroordeeld, dus wij zagen geen reden haar uit het programma te houden.
6 Reacties op “Winnares ‘Hollands Next Top Model’ steelt pinpas”


 1. Anonymous

  Ja wel vervelend, maarja Naomi Cambell (ofzo) heeft ook een verleden ;)

 2. Edje

  Cora van Mora zei al tegen Kim dat ze iets miste.. Wellicht haar pinpas?

 3. ik

  Dat was niet Kim in de reclame van Mora, dat is Sylvia van seizoen 1 die toen 2e werd..

 4. Edje

  Oeps. Gelukkig maar. Vind dat meisje in de Mora reclame zo’n grappig ding.:)

 5. Sebas

  Ze heeft al eerder een scooter gestolen…

 6. roos

  nou ja kan toch gebeuren ik denk dat ze er nu wel spijt van heeft!!!:P:)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.