Sex and the City vanaf augustus terug op NET 5

De Amerikaanse komedieserie Sex and the City is vanaf augustus weer te zien op NET 5. In de veelvuldig bekroonde serie draait alles om de liefdesperikelen van de schrijvend journaliste Carrie en haar vriendinnen Miranda, Charlotte en Samantha. De Newyorkse vrouwen hebben allen een heel eigen karakter en komen hierdoor in verschillende situaties terecht. Onder het genot van het bekende drankje ‘Classic Cosmopolitan’ bespreken ze hun uiteenlopende (relatie)problemen.

Met een aantal serieuze relaties achter de rug heeft seksexpert Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) nog veel te leren over daten in New York City. Haar observaties op het gebied van romantiek en passie verschijnen wekelijks in haar krantencolumn. Voor Carrie is het geen enkel probleem bronnen te vinden voor haar veelgelezen rubriek. Het enige wat ze hoeft te doen is kijken naar haar eigen mislukte romantische avonturen en luisteren naar haar vriendinnen Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) en Miranda (Cynthia Nixon).

Carrie’s vriendinnen verschillen heel erg van elkaar. Samantha weet heel goed hoe ze zich zichzelf in de markt moet zetten. Ze is de meest vrijgevochten en seksueel actieve van de vier. Samantha weet als geen ander haar weg te vinden in de slaapkamers van mooie mannen en in de meest trendy restaurants van New York. Charlotte werkt in een kunstgalerij en is een echte romanticus. Ze is zeer gesteld op schoonheid en hard op zoek naar haar prins op het witte paard. Miranda is een cynische advocate die heel goed weet wat ze wil. Op liefdesgebied is ze echter een stuk minder zeker.

Carrie stelt vragen die in ieders hoofd spelen: Willen vrouwen wel ‘gered’ worden? Is timing echt zo belangrijk? Worden we echt wijzer of alleen maar ouder? Ondertussen stort Carrie zich in de ene relatie na de andere: van de lieve en betrouwbare meubelontwerper Aidan Shaw tot de ontoegankelijke Mr. Big.

Sex and the City is volgens een woordvoerder van Net 5 een van de meest populaire vrouwenseries ter wereld. De serie heeft in de loop der jaren diverse televisieprijzen gewonnen, waaronder vijf Golden Globes en vier Emmy Awards. Sex and the City is vanaf dinsdag 14 augustus iedere werkdag om 20.00 uur te zien op NET 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen