Mijn Laatste Woorden nieuw bij de EO

Twee ernstig zieke personen hebben voor het nieuwe programma Mijn Laatste Woorden een afscheidsdocument gemaakt. Het programma, te zien op 6 en 13 maart om 20.50 uur op Nederland 2, volgt de twee terwijl ze terugkijken op hun leven en afscheid nemen van hun dier- baren. Een aantal weken na de uitvaart bekijken de nabestaanden samen de videobrief, halen herinneringen op en spreken gevoelens uit. Het programma wordt uitgezonden door de EO.

Mijn Laatste Woorden is programma dat op integere, maar ultieme wijze in gaat op het thema afscheid nemen en zingeving, aldus een woordvoerster van de EO. Het nieuwe programma is al genomineerd voor de prestigieuze Europese televisieprijs De Gouden Roos (Rose d’Or). Doel van deze prijs is ‘het belonen van originaliteit, kwaliteit en creativiteit in programma’s en het bevorderen van uitmuntendheid in tele- visie en nieuwe media’. Mijn Laatste Woorden is geselecteerd in de categorie ‘reality’.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen