Het Beste Idee van Nederland verhuist naar SBS 6

Het tv-programma Het Beste Idee van Nederland verhuist van Veronica naar SBS 6. Later dit jaar zal het programma in een nieuw jasje te zien zijn bij de zender. Het Beste Idee van Nederland is de afgelopen drie jaar bij Veronica te zien geweest. De laatste reeks werd gepresenteerd door Karlein Nolet (foto). Het programma verhuist nu naar SBS 6 en is later dit jaar in een nieuw jasje bij deze zender te zien. Het is niet bekend wie de nieuwe reeks zal presenteren.

In Het Beste Idee van Nederland gaat men op zoek naar de beste uitvinding. Inmiddels hebben al honderden mensen met een idee zich aangemeld bij de Stichting Het Beste Idee van Nederland voor de editie van 2007. Inschrijven is nog steeds mogelijk via de gelijknamige website van het programma.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen