Shouf Shouf! de serie terug bij VARA op Nederland 3

Ap, Rachid, Mussi, Robbie, Samira en Driss zijn vanaf vanavond weer te zien in Shouf Shouf! de serie 2. In 2006 werd Shouf Shouf! de serie uitgezonden; deze serie was het vervolg op de succesvolle speelfilm Shouf Shouf Habibi. In de tweede reeks van de serie, om 22.05 uur bij de VARA op Nederland 3, draait het wederom om Ap en zijn vrienden. Het grote verschil met de film en de eerste serie is dat Ap nu echt serieus is geworden. Hij neemt een café over en werkt vanaf dan aan zijn carrière.

Zijn vrienden Rachid, Mussi, Robbie en Samira vinden het maar niets en blijven hun eigen ding doen. Het broertje van Ap, Driss, gespeeld door Iliass Ojja is ook weer van de partij. De tweede serie is geschreven door onder anderen Luuk van Bemmelen, Mimoun Oaïssa, Melle Runderkamp, Wolter Muller, Scato van Opstall en Rogier de Blok en wordt deels geregisseerd door Tim Oliehoek (Vet Hard, Shouf Shouf! de serie) en deels door Albert Jan van Rees (De Band). (Foto: Leendert Jansen)

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen