‘De bruiloft van…’ vanaf vanavond bij Talpa

Het nieuwe realityprogramma De bruiloft van… is vanaf vanavond dagelijks om 19.00 uur te zien bij Talpa. In iedere uitzending staat de huwelijksdag van één bijzonder koppel centraal. Vanavond zijn dat Artie (27) en Alex (31) gevolgd. Alex zit sinds vijf jaar in een rolstoel vanwege MS. Dat gegeven drukt een groot stempel op hun leven, hun relatie en dus ook op hun trouwdag. “We hebben meegedaan omdat we onze bruiloft wel wilden laten vastleggen door een profes- sioneel camerateam“, vertelt Artie bij GPD.

Die mogelijkheid deed zich voor toen ze in haar mailbox een uitnodiging voor het Talpa-programma vond. “We hadden ons ingeschreven op een weddingplanner- website. Ik denk dat ze daar onze gegevens hebben verkregen en ons zo konden benaderen“, vertelt Artie. Ze denkt niet dat ze een trouwe kijker wordt van het programma. “Meestal zit ik om die tijd niet voor de tv. Bovendien hoef ik natuurlijk niet te kijken naar een programma waar ik aan mee heb gedaan. Ik heb begrepen dat de acteurs uit Goede Tijden, Slechte tijden ook lang niet altijd zelf naar de soap kijken.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen