573.000 kijkers voor Jouw vrouw, mijn vrouw


De kijkcijfers van maandag 24 juli 2006 (SKO)

Jouw vrouw, mijn vrouw (RTL4, 20:30) – RTL 4 zond gisteren de sterrenspeciale van het Britse Jouw vrouw, mijn vrouw uit. De deelnemers ex-Big Brother-kandidate Jade Goody en haar vriend Jeff Brazier waren snel gecontracteerd. Uiteindelijk stemmen Charles en Diana Ingram in met de ‘vrouwenruil’. Charles werd in 2001 wereldnieuws toen hij werd verdacht van fraude in de Britse Lotto Weekend Miljonairs.

Charles Ingram won in 2001 een miljoen pond in de quizshow. Direct na de opnames deden geruchten de ronde dat hij zich door een `kucher’ op de tribune had laten assisteren. De fraude kwam per toeval aan het licht. Bij het gereedmaken van de uitzending ontdekte een producer dat er opvallend vaak werd gekucht in morsecode-stijl. Het aantal kuchjes correspondeerde met het juiste multiple-choice-antwoord. Ingram en zijn vrouw Diana kregen beiden achttien maanden voorwaardelijk en elk een boete van 15.000 pond. Ook moesten zij 10.000 pond aan gerechtskosten betalen. De dertigduizend euro die hij voor Jouw vrouw, mijn vrouw kreeg, waren dan ook zeer welkom. De celebrity-special van Jouw vrouw, mijn vrouw werd gisteren door 573.000 kijkers (madl: 16.4%) bekeken.

Cash Cab (BNN, Ned3, 19:00) – BNN herhaalt momenteel op Nederland 3 het matig bekeken programma Cash Cab, waarvoor een taxi werd omgebouwd tot een quizstudio. Kandidaten konden dagelijks een geldbedrag winnen door vragen juist te beantwoorden. Cash Cab wordt gepresenteerd door Edo Brunner. “Als ik het zelf mag zeggen heb ik het best goed gedaan en ik zou er dan ook graag nog een seizoen mee doorgaan”, vertelt Brunner in de GPD-bladen. Of dat het geval is, is volgens BNN op dit moment nog niet duidelijk, de evaluaties zijn momenteel gaande. Het vinden van de deelnemers leverde tijdens seizoen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen