Van Erven Dorens boos op Nieuwe Revu

Talpa-presentator Beau van Erven Dorens is boos op de Nieuwe Revu. Dat meldt De Telegraaf. Beau weigert nog langer columns voor het blad te schrijven. Aanleiding daarvoor is het artikel ‘Het drama Talpa’, dat vorige week gepubliceerd werd door Revu. Het artikel is bij Beau het verkeerde keelschat ingeschoten en daarom neemt hij deze week afscheid van zijn lezers in zijn laatste column.

Hij schrijft daarin: “Ik hef mijzelf op als columnist van Nieuwe Revu en wat zou het heerlijk zijn als alle journalisten van dit blad aan mij een voorbeeld zouden nemen. God, bevrijd ons van dit zure, ideaalloze, alles de grond inschrijvende, kleinburgerlijke volk, in wiens aangezicht elke hoop vervliegt. Ik kan niet meer schrijven voor dit blad. Ik zal niks missen, behalve de hoop op verbondenheid met de lezer.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen