TROS stelt nieuwe quizshow Piramide uit

Het nieuwe spelprogramma Piramide met Superster-winnares Angela Esajas (foto) is uitgesteld tot een nader te bepalen tijdstip. Dat meldt een woordvoerder van de TROS, dat het programma uit zal gaan zenden. De omroep kondigde eerder aan dat het spelprogramma vanaf maandag 10 juli (19.05 uur) te zien zou zijn op Nederland 2, maar in verband met een wijziging in het schema van de publieke zender is de startdatum nu verschoven.

De twintig afleveringen van Piramide worden wel binnenkort opgenomen. In iedere aflevering van dit nieuwe spelprogramma strijden de quizkandidaten tegen elkaar om het geheim van de piramide te ontdekken.

De piramide bestaat uit tien stenen. Achter iedere steen zit een vraag. De antwoorden op deze vragen leiden naar een persoon die achter de bovenste steen van de piramide verborgen zit. In vier ronden zal

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen