TROS stelt nieuwe quizshow Piramide uit

Geplaatst op wo 28 jun 2006 om 12:59

Het nieuwe spelprogramma Piramide met Superster-winnares Angela Esajas (foto) is uitgesteld tot een nader te bepalen tijdstip. Dat meldt een woordvoerder van de TROS, dat het programma uit zal gaan zenden. De omroep kondigde eerder aan dat het spelprogramma vanaf maandag 10 juli (19.05 uur) te zien zou zijn op Nederland 2, maar in verband met een wijziging in het schema van de publieke zender is de startdatum nu verschoven.

De twintig afleveringen van Piramide worden wel binnenkort opgenomen. In iedere aflevering van dit nieuwe spelprogramma strijden de quizkandidaten tegen elkaar om het geheim van de piramide te ontdekken.

De piramide bestaat uit tien stenen. Achter iedere steen zit een vraag. De antwoorden op deze vragen leiden naar een persoon die achter de bovenste steen van de piramide verborgen zit. In vier ronden zal één kandidaat de andere drie weg proberen te spelen om in de finale het verzamelde geld te verdubbelen of volledig kwijt te raken.
18 Reacties op “TROS stelt nieuwe quizshow Piramide uit”


 1. Jordy ||

  Saai, doorsnee, gemiddeld quizje. Goh, het lijkt wel alsof de TROS Angela maar ’n paar (bagger)programma’tjes geeft omdat het nu eenmaal in ’t contract staat…

 2. Jos

  Misschien eerst even afwachten en een keer kijken. Daarna kun je altijd nog een oordeel vellen.

 3. Anoniem

  Die Angela weet zdlf niet eens wat ze wil. Ze heeft ook nog een paar jaar geleden mee gedaan aan Star Academy omdat ze zo graag zangeres wilde zijn. En nu is het weer presentatrice. C’mon, ze kan geen van beide.

 4. Jordy ||

  Waarschijnlijk een aandachtstekort of een ik-wil-beroemd-zijn-obsessie :P

 5. Braakhekke

  @Jordy en Anonymous,

  Pittig azijngeurtje verspreiden jullie!

 6. Jordy ||

  Er kan nog altijd een schepje bovenop, Braakhekke ;)

 7. Dayslover

  Jeremy Sno en Odette Simons doen vrijdag mee aan de laatste reguliere aflevering van ‘Puzzeltijd’. Dat kan Spelevisie je als eerste melden. Ook Dounia Lkoundi en Kevin Brouwer zijn in de laatste aflevering aanwezig. Vrijdag komt er een einde aan ‘Puzzeltijd’, dat maar liefst zeven jaar op tv te zien was.

  In de zomermaanden zal Sanne Heijen nog wel ‘Puzzeltijd’ blijven spelen, maar zonder kandidaten. De laatste ‘Puzzeltijd’ is
  vrijdag om 10:45 uur te zien op RTL4

 8. 4

  Ik haat quiz’, irritant, dit ben ik niet gewend van de TROS.
  1 grote banaanentros zijn ze!

 9. platmans

  wat een heks is die odette simons. en dounia lkoundi mag ook met de vuilnisman mee. sanne heijen is wel een lekkere meid, die mag blijven.

 10. pieter

  alentloos geval die boomklever.

 11. Jordy de Mol

  Komt het echt door het uitzendschema of door het functioneren van Angela? Ze scoort goed nu met Martin Gaus, maar dat komt natuurlijk door het WK. Ze presenteert niet natuurlijk en is té aanwezig…als je interviewt moet je andere mensen juist uit laten komen. Ik vrees een miskoop voor de TROS.

 12. Altere

  Eyeworks programmaatje?

 13. Bas.

  Nieuw???Kan me een kwis herineren van begin jaren ’90
  die ook piramide hete dus…

 14. Jorzz

  Dat mens heeft toch ook meegedaan aan Star Academie?

 15. M@rk-Bred@.

  Wat heeft iedereen toch weer snel een mening klaar zeg! Angela vind ik een frisse verschijning op het scherm. Ze heeft net twee programma’s gepresenteerd en dan al een mening klaar…geef haar toch gewoon eens een eerlijke kans in een “eigen” programma en dan pas oordelen! Of zie ik dat nu verkeerd?

 16. tvmannetje

  Ik heb Angela nu gezien bij Superster en bij Zomeravondcafé en helaas, deze vrouw is vreselijk. Dus ik hoop dat uitstel afstel is. De TORS heeft immers al genoeg problemen…!

 17. Maurits

  Angela is leuk!
  Ze is warm en brengt de dingen goed over.
  Ik vind haar oprecht, en kijk ik denk dat die kwis echt een succes kan worden. Met de grootste onzin haalt de tros nog succesen.

  En ja angela, volgens mij zijn ze er daar niet zo blij mee. ze mag alleen beetje co host zijn. Laat haar nu maar eens dr gang gaan in een eigen programma

 18. Patrick

  Heb reeds mogen ervaren hoe het programma werkt (op papier dan wel) maar het is een leuk format waarbij kennis gecombineerd wordt met logisch nadenken. Dus ik zeg eerst kijken en dan kraken / complimenteren.

  Patrick

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.