Publieke Omroep niet rouwig om val kabinet

Geplaatst op vr 30 jun 2006 om 12:26De afbeelding “http://pics.portal.omroep.nl/gxp/ZcznxckHqpE.jpeg” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.De Publieke Omroep is niet rouwig om de val van het kabinet. Daardoor verdwijnen de mediaplannen van staatssecretaris Medy van der Laan (D66) in de koelkast. “Er vloeien hier geen krokodillentranen“, aldus een zegsman. De Publieke Omroep stond nooit positief tegenover de plannen van Van der Laan. In het omroepplan mogen omroepen alleen nog programma’s maken die zorgen voor opinievorming en maatschappelijk debat.


7 Reacties op “Publieke Omroep niet rouwig om val kabinet”


 1. Jordy ||

  Maar de verandering in net 1,2,3 gaan nog wel door? Dat Paul de Leeuw dus op 1 komt te zitten e.d?

 2. Mike

  @ Jordy II. Ja. Het programmeringsmodel is weer iets anders dan de langetermijnsplannen.

 3. Babs

  Ja, PvdA weer aan de macht – weer wat miljoentjes erbij …. Wat meer uitzendrecht voor de VARA (die al 3/4 van alle actualiteiten in handen heeft). Opzich allemaal niet zo erg maar kom er gewoon eerlijk voor uit. Waarpm zegt zo’n Kees Driehuis niet gewoon “Ja, ik maak pro-linkse reportages”. Er zal echt niet minder naar gekeken worden. En niemand die NOVA/ZEMBLA tegenwoordig nog echt heel serieus neemt na al die rechtszaken.

 4. Veronicafan Michael*

  @Babs
  Kan niet anders zeggen dan dat ik het prima vindt ;)
  Behalve die pro-links hé, heb liever centrum tot centrum-links :)

 5. ME

  ’t Is maar hoe je het zelf tot je door laat dringen; als je het pro-links vindt, dan zorg je er toch voor dat er een alarmbelletje bij je gaat rinkelen en gaat vervolgens naar de EO kijken, om daar het rechtse (en gristelijke) geluid van Andries Knevel te horen…
  Altijd dat eeuwige gezeur :s

 6. Jorzz

  Ik snap het niet echt.. betekent dit dat vanaf September de hele boel bij de PO niet omgaat maar gewoon hetzelfde blijft als nu?

 7. Vader Abraham

  Voor al die enge mensen die hier op het forum altijd zitten te emmeren dat de PO alleen maar linkse actualiteitenprogramma’s uitzend heb ik hier een fijn nieuw voorstel voor een gezellige avond met de familie voor de buis:

  18:00 “Lachfilmpjes uit mijn tijd bij de Nederlandse Volksunie� gepresenteerd door Hans van Baalen
  19:00 Nederlanders in Nederland met oa Boer Koekoek
  20:00 “Goed het land uit smijten slecht het land uitsmijten�
  Soap met in de hoofdrol Rita Verdonk
  20:30 Wilders Weerbericht
  21:00 Gezellige familieshow met Andries Knevel en de Wassenaarse predikant ds. Mos
  22:00 De wereld draait door Harry Mens
  23:00 Dagafsluiting met Marco Pastors

  Zo goed?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.