Publieke Omroep niet rouwig om val kabinet

Geplaatst op Fri 30 Jun 2006 om 12:26De afbeelding “http://pics.portal.omroep.nl/gxp/ZcznxckHqpE.jpeg” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.De Publieke Omroep is niet rouwig om de val van het kabinet. Daardoor verdwijnen de mediaplannen van staatssecretaris Medy van der Laan (D66) in de koelkast. “Er vloeien hier geen krokodillentranen“, aldus een zegsman. De Publieke Omroep stond nooit positief tegenover de plannen van Van der Laan. In het omroepplan mogen omroepen alleen nog programma’s maken die zorgen voor opinievorming en maatschappelijk debat.


TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.