Tooske opnieuw gevraagd voor Duitse Idols

Geplaatst op Fri 30 Jun 2006 om 12:22De afbeelding “http://rhein-zeitung.de/on/05/10/06/magazin/i/rzo187795p0.jpg” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.De Duitse televisiezender RTL heeft AVRO- presentatrice Tooske Ragas opnieuw gevraagd om Deutschland sucht den Superstar, de Duitse versie van Idols, te presenteren. Volgens het ANP is de Nederlandse presentatrice erg vereerd met het aanbod van RTL en neemt het in overweging. Tooske was vorig jaar ook al te zien als presentatrice van de talentenjacht. Idols is in Duitsland al jaren een kijkcijferkanon.


TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.