RTL Nederland financieert tweede film

RTL Entertainment, het filmbedrijf van RTL Nederland, en filmproducent M4all gaan een samenwerking aan voor de productie van de kinderfilm ‘Ernst, Bobbie En De Geslepen Onix’, die wordt geregisseerd door Pieter Walther Boer. De populaire kindervrienden Ernst en Bobbie debuteren in het voorjaar van 2007 in de Nederlandse bioscopen.

De komende maanden wordt gewerkt aan de afronding van de financiering van het project. Naast de investering van RTL Nederland worden particuliere investeerders benaderd. De opnamen van Ernst, Bobbie En De Geslepen Onix gaan naar verwachting in september 2006 van start. In de film bindt het avontuurlijke duo de strijd aan met de geslepen industrieel Wolter Onix, die van plan is een prachtig bos te kappen en heel Nederland te asfalteren.

Het kinderprogramma Ernst, Bobbie En De Rest (gisteren 34.000 kijkers) is volgens een woordvoerder van RTL ‘razend populair’ bij kinderen van drie tot negen jaar. Het programma is van maandag tot en met vrijdag te zien bij Jetix. “Per jaar bezoeken ruim honderdduizend mensen

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen