NCRV herhaalt Villa Felderhof met Sylvia de Leur

De NCRV herhaalt vanavond een aflevering van Villa Felderhof, waarin de donderdag overleden actrice Sylvia de Leur in 1998 te gast was. De actrice is op 72-jarige leeftijd overleden. Ze leed aan de spierziekte ALS.

Sylvia was in 1998 samen met schrijver Leon de Winter te gast in het programma van Rik Felderhof, dat werd opgenomen in een schilderachtige villa nabij het Zwitserse Gstaad. “We hebben hard gewerkt, maar ik heb in jaren niet zo’n leuke vakantie gehad!“, schreef Sylvia in het gastenboek van Villa Felderhof. De herhaling van het pro- gramma is vanavond om 23.10 uur te zien op Nederland 1.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen