Kijkcijfer voorspellen: Barend & van Dorp

Naar een idee van de weblogbezoekers, vanaf heden: ‘Kijkcijfer voorspellen’. Peil je voorspel- lende gave door de SKO-kijkcijfers van nieuwe shows of opmerkelijke uitzendingen te raden.

Voorspel vandaag de kijkersaantallen van:

Barend & van Dorp (Talpa, 22:30 / 00:05) – Talpa zendt vanavond, vanaf 22.30 uur, de allerlaatste Barend & van Dorp uit. Presentatoren Frits Barend en Henk van Dorp gaan tijdens het WK voetbal nog wel even door met Villa BvD, maar daarna is het echt afgelopen met hun tv-samenwerking.

Met een extra lange aflevering van anderhalf uur nemen de presentatoren afscheid. “Het wordt een verrassingsuitzending voor Frits, Henk en Jan Mulder. Ze weten zelf nog niet wie ze aan tafel krijgen“, aldus een zegsman.

Een jaar geleden was Barend en Van Dorp nog het best bekeken programma op de late avond, maar sinds de verhuizing naar Talpa is het aantal kijkers gehalveerd. Frits Barend bij GPD: “Wij kijken daar heel nuchter tegen aan. Slechte kijkcijfers wil niet zeggen dat het programma slecht is. Bij Talpa doen wij niets anders dan bij RTL. Ik weet niet waarom er minder mensen kijken. Dat is mijn vak niet. Wat ik in mijn omgeving hoor, is dat veel mensen Talpa op een rare plek op de afstandsbediening hebben zitten en de zender dus simpelweg niet kunnen vinden. Het voetbalpubliek wel, maar wij trekken een breder publiek. Ik durf te beweren dat we de afgelopen maanden mooie uitzendingen hebben gemaakt.” Het was Frits Barend die een jaar geleden in de gesprekken met John de Mol aangaf nog

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen