542.000 kijkers voor 4 in het land

De kijkcijfers van donderdag 20 april 2006 (SKO)

4 in het land (RTL4, 22:32) Kristina Bozilovic (foto) versterkt vanaf vanavond (21 april) het presentatieteam van het ‘succesvolle’ RTL 4-programma 4 in het Land.

Zij neemt de plaats in van Daphne Lammers, die met zwangerschaps- verlof gaat. Bozilovic presenteert haar eerste uitzending met Diana Matroos. Het presentatieteam wordt gecomple- teerd door Vivian Slingerland.

4 in het Land wordt elke werkdag uitgezonden rond de klok van half elf bij RTL 4 en draait om Nederlands nieuws dat de kijker raakt, met aandacht voor de mensen om wie het gaat. De 27-jarige Kristina Bozilovic debuteerde in 2001 als VJ bij muziekzender TMF. Later presenteerde zij voor RTL 4 onder meer Staatsloterij Magazine en Sevens. De afgelopen tijd was zij te zien als presentatrice van Lijn 4. Het nieuwsprogramma werd gisteren door 542.000 kijkers (madl: 8.5%) bekeken.

CSI: New York (RTL5, 20:35)CSI: New York is net als CSI: Miami en het oorspronkelijke CSI een groot succes op RTL 4 en RTL 5. CSI: New York trok gisteren bijvoorbeeld 1.030.000 kijkers (madl: 16.4%) bij RTL 5. Volgens Anthony E. Zuiker, de bedenker van CSI, zit er geen vierde CSI-reeks in. “Ik vrees dat de kijker dan CSI-moe zou worden“, aldus Zuiker onlangs bij de TROS. “In de toekomst komen er misschien wel meer combi-afleveringen, zoals die waarin het team uit New York en Miami samenwerken. Het begon als experiment, maar toen we de aflevering aan een proefpubliek vertoonden, waren de mensen zo enthousiast dat we er waarschijnlijk mee doorgaan.” Samen met zeven schrijvers maakt Zuiker de scenario’s. “Die zijn gebaseerd op bestaande zaken, maar details als namen en plaatsen veranderen we, zodat de echte slachtoffers zich er niet in herkennen. Soms maken we de zaken ook minder luguber dan ze in werkelijkheid zijn, want CSI moet wel een serie blijven waar een groot publiek naar kan kijken.” CSI probeert zo waarheidsgetrouw mogelijk te zijn. “Alle apparatuur is echt, sterker nog: het lab is geavanceerder dan de meeste echte forensische labaratoria“, vertelt Bill Haynes,

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen