Formule 1 keert weer terug bij RTL

De Formule 1 is vanaf volgend seizoen weer bij RTL te zien. Dat meldt RTL Nieuws. RTL Nederland heeft de rechten van het racespektakel gekocht voor 2007, 2008 en 2009. RTL verloor de rechten in 2003 aan SBS6.

Volgens de website RaceXpress is de kans groot dat de bekende commentator Olav Mol ook weer terugkeert bij RTL. Hij tekende in 2003 bij SBS. Olav verzorgde ruim twaalf jaar het commentaar bij de Formule 1-uitzending voor de zenders van RTL. Dit weekeinde geeft Olav alweer voor de 250e keer zijn commentaar bij een Formule 1 Grand Prix. De bekende commentator en F1-deskundige doet dit vanaf het circuit in Imola.

De GP San Marino is de vierde race van dit seizoen en is tevens de start van het Europese seizoen. SBS 6 doet dit weekend uitgebreid verslag van de kwalificatie en de race. “Olav Mol is d

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen