Nieuwe vooravond publieke zenders

Geplaatst op vr 31 mrt 2006 om 15:48

[img=190,135 left]http://www.omroepmax.nl/gx/ZstniujHuN.jpeg[/img]De zenderleiding van Nederland 1, 2 en 3 is in overleg met de omroepen een nieuwe vooravondprogrammering overeen- gekomen. De nieuwe programmering geldt vanaf september wanneer de Publieke Omroep het programmeringsmodel invoert. De raad van bestuur van de Publieke Omroep moet volgende week nog wel instemmen met de plannen.

In het nieuwe model geldt Nederland 1 als een verstrooiende familiebrede zender. De vooravond begint daar om 18.00 uur met het goed bekeken NOS Journaal.

Daarna volgen 1 Vandaag (het huidige 2 Vandaag, 18.30 uur), Lingo (19.00 uur), medische programma’s (19.30) en het 8 uurjournaal. Op Nederland 2 begint de vooravond om 17.30 uur met MAX & Catherine (foto). Daarna is er plaats voor de quiz That’s the Question (18.30 uur), Man Bijt Hond (19.00) en Netwerk (19.30). Nederland 3 start aansluitend aan ‘Z@pp’ vanaf september om 19.00 uur met Onderweg Naar Morgen, gevolgd door De Wereld Draait Door (19.30 uur). Omstreeks 20.25 uur is er ook op die zender plaats voor de avondprogrammering. [u]ANP[/u]
U kunt niet meer reageren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.