Talpa brengt Italiaans topvoetbal

[img=129,190 left]http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/talpavoetbal.JPG[/img]Talpa heeft een overeenkomst gesloten met diverse Italiaanse clubs uit de Serie A rond de uitzendrechten van hun thuiswedstrijden tot en met 2010. Voor het lopende en volgende seizoen zijn de rechten verworven van de thuiswedstrijden van Lazio Roma, Lecce, Treviso en Cagliari. Met ingang van 2007/2008 zijn daarnaast ook de thuiswedstrijden van topclubs als AC Milan, Juventus, Internazionale en AS Roma exclusief te zien bij Talpa.

De overeenkomst omvat alle uitzendrechten tot en met 2010 ? dus zowel de live beelden als de samenvattingen – voor de thuiswedstrijden van de genoemde clubs. Tevens geldt de overeenkomst voor alle mogelijke distributieplatforms zoals het open tv kanaal, internet en mobiele telefoons. Komend weekeinde begint Talpa al met het uitzenden van Italiaans voetbal. Zaterdag zijn via www.talpa.tv gratis de wedstrijden van Lecce ? AC Milan en Treviso ? Juventus te zien.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen