Talpa brengt Italiaans topvoetbal

Geplaatst op vr 31 mrt 2006 om 15:08[img=129,190 left]http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/talpavoetbal.JPG[/img]Talpa heeft een overeenkomst gesloten met diverse Italiaanse clubs uit de Serie A rond de uitzendrechten van hun thuiswedstrijden tot en met 2010. Voor het lopende en volgende seizoen zijn de rechten verworven van de thuiswedstrijden van Lazio Roma, Lecce, Treviso en Cagliari. Met ingang van 2007/2008 zijn daarnaast ook de thuiswedstrijden van topclubs als AC Milan, Juventus, Internazionale en AS Roma exclusief te zien bij Talpa.

De overeenkomst omvat alle uitzendrechten tot en met 2010 ? dus zowel de live beelden als de samenvattingen – voor de thuiswedstrijden van de genoemde clubs. Tevens geldt de overeenkomst voor alle mogelijke distributieplatforms zoals het open tv kanaal, internet en mobiele telefoons. Komend weekeinde begint Talpa al met het uitzenden van Italiaans voetbal. Zaterdag zijn via www.talpa.tv gratis de wedstrijden van Lecce ? AC Milan en Treviso ? Juventus te zien.


U kunt niet meer reageren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.