Vier BN-ers doen live verkeersexamen bij SBS 6

[img=250,173 left]http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/rijexamensbs.JPG[/img]Musicalster Jamai, tattookoning Henk Schiffmacher en actrices Miryanna van Reeden en Kiki Classen doen dit jaar live theorie-examen bij SBS 6 in Het Nationale Verkeersexamen 2006. Als ze daarvoor slagen, stappen ze direct in de auto voor het praktijkexamen dat ze ook live afleggen.

Vorig jaar deden Ali B., Mieke de Boer, Marc Verlinden en Kelly van der Veer mee aan het SBS 6-programma, dat dit jaar te zien is op zondag 16 april (vanaf 21:00). Ton van Royen en Milika Peterzon presenteren de show.

De kandidaten zijn deze week begonnen met hun rijlessen. De 19-jarige Jamai Loman is de jongste kandidaat. Hij heeft al wel eerder lessen gevolgd, maar het nooit tot een examen gebracht vanwege zijn drukke werkzaamheden. Schiffmacher heeft voor het eerst rijles, hij vond het namelijk nooit nodig om zijn rijbewijs te halen. Miryanna gaat ook voor het eerst serieus lessen en Kiki doet mee aan het programma omdat ze hierdoor ?gedwongen? wordt examen te doen.

De kijkers thuis kunnen op 16 april per sms meedoen met het theorie-examen, dat de eerste helft van de live-uitzending vult (21:00 / 22:30). In het tweede gedeelte van de uitzending (tussen 22:50 en 23:30) zijn, als alles goed verloopt, de verrichtingen van de kandidaten live op de weg te zien en wordt duidelijk wie het roze papiertje mogen ophalen. Ook dit jaar zullen er in de studio weer afgevaardigden uit diverse beroepsgroepen de theorietest maken. De groepen die het tegen elkaar opnemen zijn buschauffeurs, coureurs, priv?-chauffeurs, begrafenisondernemers, brandweerlieden en boeren.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen