Luv’ met real life-soap bij RTL 5

De meidengroep Luv’ zal vanaf april wekelijks te zien zijn in een real life-soap op RTL 5. Patty Brard (foto), Jos? Hoebee en Marga Scheide, die in de jaren zeventig en tachtig grote hits scoorden, maken daarmee hun gezamenlijke terugkeer in de showbizz.

Brard bij Shownieuws: “Het is eigenlijk een beetje onhandig uitgelegd toen ik bij Stenders weer als grote flapuit in een interview zat. Marga en Jos? vinden het fantastisch. Die hebben we het vorige week verteld dat het bijna helemaal zeker is.” Het drietal maakte dertien jaar geleden ook al een comeback. Toen volgden diverse optredens.

I kvind het heel leuk dat er ?berhaupt nog aandacht aan ons geschonken wordt, gezien het feit dat we toch dertig jaar geleden echt beroemd waren“, vertelt Jos? Hoebee. “Dat het dan nog steeds gebeurt, is helemaal te gek. (..) Ik ben niet bang dat er ruzies komen.

Brard: “Ik denk dat het in deze serie om priv?-leven gaat. Het gaat meer om drie meiden die 25 jaar geleden alle hitparades bestormden en daar nog eens op terug kijken en kijken hoe de dames er nu voor staan, en kijken of we ze nog ?? nkeer bij elkaar kunnen krijgen. De soap komt bij RTL 5 en als alles gaat zoals wij dat willen, dan gaan we vanaf april de buis op.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen