BNN-maandag terug op Nederland 2

[img=226,175 left]http://static.tvgids.nl/upload/d/dennisvdven.jpg[/img]De Olympische Spelen zijn voorbij en daarmee keert de reguliere programmering van Nederland 2 vanaf vandaag weer terug. BNN is vanavond het eerste aan de beurt met haar vaste uitzendmaandag. Naast ONM, Cash Cab en de dramaserie Sprint!, zijn vanavond ook Kannibalen (21.45 uur) en een nieuwe serie van Spuiten & Slikken (23.00 uur) te zien op Nederland 2.

In het nieuwe programma Kannibalen met presentator Patrick Lodiers eten zeven kannibalen het nieuws. De kannibalen zijn Eric Corton, Edo Brunner, Hora- ce Cohen, Jeroen van Koningsbrugge, Tina de Bruin, Dennis van de Ven en Eva van der Gucht.

In het programma spelen we improvisatiespellen waarvoor we inspiratie uit de actualiteit halen“, aldus Dennis van de Ven bij TVgids Online. “Zo husselen we bijvoorbeeld krantenkoppen door elkaar, zingen we een lied naar aanleiding van het nieuws, of spelen we een spel waarin twee mensen uit het nieuws de hoofdrol spelen. Dat zouden bijvoorbeeld Patty Brard en Kofi Annan kunnen zijn. Die gaan dan de vloer op en dan ontrolt zich een sc?ne. Daarbij kan het ook zijn dat we met z?n twee?n op de vloer staan en iemand aan de kant denkt: ?Deze sc?ne heeft dringend een paard nodig.? Of een stoel. Of een fluitketel. Die persoon komt er dan gewoon bij en speelt dat. De figuren uit het nieuws hoeven trouwens ook niet weergegeven te worden zoals ze zijn. Zo kan Brard in een improvisatie juist super-intelligent zijn en op zolder atomen splitsen.

De avond wordt afgesloten met nieuwe afleveringen van Spuiten & Slikken. Na het succes van deel ??n, waar iedere aflevering zo’n 500.000 mensen naar keken, is Spuiten & Slikken terug rond 23.00 uur. Sophie Hilbrand, Filemon Wesselink en Sander Lantinga behandelen uitlopende onderwerpen en gasten. Met het item In de goot neemt Spuiten & Slikken een kijkje in de afkickkliniek Smith & Jones waar men van mening is dat verslaving een ziekte is. Filemon geeft informatie over de drug Explosion die verkocht werd als luchtverfrisser en Sander onderzoekt waarom sommige mannen binnen 30 seconden klaarkomen. Rapper Negative vertelt hoe het is om als bolletjesslikker door het leven te moeten gaan. Negative speelt namelijk de hoofdrol in de film Bolletjes Blues.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen