Kijkcijfer voorspellen: Lotte

Naar een idee van de weblogbezoekers, vanaf heden: ‘Kijkcijfer voorspellen’. Peil je voorspel- lende gave door de SKO-kijkcijfers van nieuwe shows of opmerkelijke uitzendingen te raden.

Voorspel vandaag de kijkersaantallen van:

[img=200,195 right]http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/lotte.gif[/img]Lotte (Talpa, 19:00) – De eerste aflevering van telenovelle Lotte werd gisteren na De wedstrijden door 837.000 kijkers bekeken. Maar hoeveel kijkers blijven er over nu de serie het in de vooravond (19.00 uur) van Talpa moet stellen met een lead-in van De leukste thuisvideo’s?

Lotte is de dochter van Herman en Jos? Pronk. Een intelli- gent meisje van eenvoudige afkomst. Het enige dat haar in de weg staat is haar uiterlijk. Bij toeval wordt ze aangeno- men bij het toonaangevende modeconcern Emoda, als secretaresse van directeur Vico Maesland. Door haar positieve instelling en aanstekelijke energie brengt ze veel teweeg, zowel in haar priv?-leven als binnen de modewereld en krijgt haar leven een verrassende wending.

[hr]

De resultaten

Zondag kon men de kijkcijfers van Lotte (Talpa) voorspellen. In totaal zijn er 69 voorspellingen gedaan. Onderstaand een overzicht:

Lotte (SKO-kijkcijfer: 187.000)

Gerda zat met 20.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer.

[quote]Soapies – 229.000

Arma Dillo – 224.000

Gerda – 167.000

Joost – 159.000

Hans – 101.000[/quote]

Mike en Annet zijn de winnaars van zondag 26 februari

Kijkcijfer voorspellen: Lotte

Naar een idee van de weblogbezoekers, vanaf heden: ‘Kijkcijfer voorspellen’. Peil je voorspel- lende gave door de SKO-kijkcijfers van nieuwe shows of opmerkelijke uitzendingen te raden.

Voorspel vandaag de kijkersaantallen van:

Lotte (Talpa, 20:35) – Deze zondag gaat de goed aangekondigde telenovelle Lotte van start. De eerste aflevering van de serie moet profiteren van de goede lead-in van De wedstrijden, waarna ‘Lotte’ vanaf deze maandag iedere werkdag te zien zal zijn op Talpa rond 19.00 uur. Lotte is het verhaal van een meisje van eenvoudige afkomst, dat probeert carri?re te maken.

Het enige dat haar in de weg staat is tegelijkertijd het moeilijkst te overwinnen: haar uiterlijk. Lotte is lelijk en daarom wordt ze, ondanks haar uitstekende opleiding, bij iedere sollicitatie afgewezen. Uiteindelijk accepteert ze wanhopig een baan onder haar niveau.

Bij toeval wordt ze aangenomen bij het toonaangevende modeconcern Emoda. Blijft de intelligente, lieve maar onaantrekkelijke Lotte overeind in deze harde wereld waarin uiterlijk vertoon alles is?? Dat is de centrale vraag in Talpa’s telenovelle. Nyncke Beekhuizen (foto) speelt de rol van Lotte. Het idee van Lotte is overgewaaid uit het buitenland, waar het vooral in Colombia, onder de naam Yo soy Betty, La Fay, een doorslaand succes is. De eerste aflevering van Lotte staat vanavond geprogram- meerd na De Wedstrijden (vorige week: 2,5 miljoen kijkers), maar tegenover de sluitingsceremonie van de Olympische Winterspelen bij de NOS op Nederland 2.

[hr]

De resultaten

Zondag kon men de kijkcijfers van Lotte (Talpa) voorspellen. In totaal zijn er 69 voorspellingen gedaan. Onderstaand een overzicht:

Lotte (SKO-kijkcijfer: 837.000)

Mike en Annet zaten met 0.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer.

[quote]KOKSTRA – 865.000

Melle – 850.000

Mike + Annet – 837.000

De Nijl – 830.000

Jeffrey – 807.000[/quote]

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen