Van Westerloo: ‘Viola vraagt er om’

[img=260,178 left]http://www.televisieman.nl/weblog/fonsvanwesterloo.jpg[/img]RTL-baas Fons van Westerloo heeft zich in RTL Boulevard uitgelaten over de kwestie Viola Holt (zie eerder). Holt voelt zich beledigd door talkshowhost Robert Jensen, die grappen over Viola maakte. Fons denkt dat Viola er ook wel een beetje om heeft gevraagd.

Van Westerloo: “Op een gegeven moment had ik de officier van justitie hier gehad en daar heb ik echt een heel goed gesprek mee gehad. Dat ging echt over dit soort dingen: hoe ver kan je ermee gaan?” De RTL-baas gaf eerder aan Jensen geen grappen te verbieden.

Ik zeg niet dat je iemand hinderlijk moet achtervolgen met flauwe grappen, maar ze vraagt er na- tuurlijk ook wel een beetje om. Als je haar dan in Bobo’s hebt zien opereren, denk ik: Jonge, jonge, jonge. Hou nou toch even op zeg. Ik vind wel dat je ook op een gegeven moment moet zeggen: als iemand er nou zoveel last van heeft – ik zou het ook niet leuk vinden als ze doorlopen zeggen dat ik misschien scheel ben of zo – maar dat je dan op een gegeven moment denkt: het is mooi geweest.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen