NET 5 blij met kijkcijfers Grey’s Anatomy

[img=160,120 left]http://www.greys-anatomy.se/grafik/splash.png[/img]NET 5 laat weten content te zijn met de kijkcijfers van de nieuwe dramaserie Grey’s Anatomy. Volgens een woordvoerster is de serie “uitstekend van start gegaan“. “In totaal maakten 838.000 mensen kennis met vijf superambitieuze en net afgestudeerde medici die een zware, interne opleiding in het Seattle Grace Hospital volgen“, aldus de woordvoerster.

Grey?s Anatomy scoort vooral goed in de voor NET 5 belangrijke groep vrouwen van 20-34 jaar.

In deze doelgroep behaalde NET 5 op het hoogtepunt een marktaandeel van 23%. “Maar er kijken ook opvallend veel mannen naar de nieuwe serie: van de groep 20-34 jaar keek gisteravond gemiddeld 16,5%.” “De dinsdagavond van NET 5 wordt al jaren ingevuld met kwalitatief hoogstaande buitenlandse series. Met Grey?s Anatomy zet de zender deze traditie voort. Gisteren was NET 5 zelfs de tweede zender van Nederland in de doelgroep vrouwen 20-34 jaar met een aandeel van maar liefst 17,7%.” Ook de inmiddels veelgeprezen Amerikaanse serie Medium start deze maand bij NET 5.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen