Irene Moors: ‘Robbert kan geen info opzoeken’

Irene Moors en medium Robbert van den Broeke waren zondagavond te zien in de voorlopig laatste aflevering van Er is zoveel meer. Hierin bezocht Van den Broeke het kasteel Singraven. Dit kasteel is bekend vanwege het volksverhaal over de non van Singraven. Zij zou in een muur bij de trap ingemetseld zijn.

Van den Broeke nam de non in de uitzending op de foto en bracht informatie over het verhaal. Volksverhaalonder- zoeker Theo Meder vindt het allemaal onzin. “Als je dit verhaal van Singraven ziet en je googlet even op ‘non singraven’, dan kom je dus op die ene pagina uit.

Hij doet op een website over het Overijsselse kasteel, “waarin alle informatie opgesomd staat die Robert van den Broeke in de uitzending naar boven heeft gehaald.” De foto van de non vindt hij goed verklaarbaar. Meder vervolgt bij SBS Shownieuws: “Een klein papieren figuurtje met wat oogjes erop getekend vlak voor de lens houden, niet flitsen, gewoon afdrukken, dan heb je van die prachtige figuurtjes die hij kan maken. Ook die non die hij in de laatste aflevering liet zien is volgens mij zo een uitgeknipt figuurtje.

Irene: “Ik maak dat programma met een kleine groep. En ik verzeker je dat Robbert van tevoren niet weet waar hij naar toe gaat. Dus kan hij ook geen informatie over de te bezoeken persoon opzoeken op internet. Maar ik geloof wel dat dit soort zieners altijd veel kritiek zullen blijven oproepen. Sommige mensen zijn er gewoon niet aan toe te aanvaarden dat er meer is tussen hemel en aarde.

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen