Hotel Big Brother schrapt wegstemronde

[img=200,205 left]http://www.talpa.tv/upload_mm/b/3/7/1995957508_1999998432_neon200x200_200x200.jpg[/img]De deelnemende bekende Nederladers in Hotel Big Brother kunnen niet meer worden weggestemd. Dat meldt De Telegraaf. De acht ‘hoteliers’ van het programma proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis, maar de stress van de wekelijkse vertrekronde hielp daar niet echt veel bij. “We kiezen ervoor deze kandidaten schouder aan schouder te laten werken naar een zo hoog mogelijk bedrag aan het eind“, vertelt hoofdredacteur Hummie van den Tonnekreek.

We hebben Kelly zien weggaan en Gert Timmerman, en wij hebben de indruk dat zij vooral last hadden van de stemrondes. Daarom hebben we die nu afgeschaft.” Het gaat volgens Hummie goed in het hotel. “Er is tot nu toe al zo’n 60.000 euro opgehaald.

De weggelopen Gert Timmerman is in Hotel Big Brother intussen vervangen door Anita Heilker van de Dolly Dots. Vanavond wordt tijdens de liveshow een extra bewoner toegevoegd: acteur Ferri Somogyi. Hij komt in Nederland bij van zijn poging Amerika te veroveren: “Ik heb in de States wel gezien hoe je fundraising aanpakt.” De hoteliers zullen vanaf deze week vaker te zien zijn in werkkleding. Hummie: “Het hotel wordt ge?pgraded. Het personeel is er klaar voor.” Het Rode Kruis is blij met het iets bijgestelde format van het tv-programma. [u]Telegraaf[/u]

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen