Yvon Jaspers zwijgt tegen boeren als camera uit is

Foto: Roland J ReindersYvon Jaspers praat nauwelijks met de boeren uit Boer Zoekt Vrouw als de ca- mera uitstaat. Volgens de presentatrice vinden de agrariërs dat in het begin altijd even raar. “Het is zo dat de hoofdrolspe- lers, de mensen die ik spreek, soms tegen me zeggen dat ik zo stil ben als de camera nog niet loopt. Maar dat doe ik expres. Ik ben geneigd als ik ergens binnenkom in één klap al mijn vragen te stellen. Maar als de cameraman nog niet klaar is, dan staat er nog niks op beeld“, legt Jaspers uit.

Door de zwijgzaamheid van Jaspers ontstaat er soms een misverstand, vertelt de KRO-coryfee in Mikro Gids. “Sommige mensen vinden het raar dat ik in het begin zo stil ben, ze denken dan dat ik persoonlijk niet geïnteresseerd ben. Maar het tegendeel is waar.

Jaspers vindt Boer Zoekt Vrouw na vier seizoenen nog altijd spannend. “Ik geniet hier enorm van. En vergis je niet, er zitten ook pauzes tussen, hè? We doen dit niet maand in, maand uit, er zijn periodes dat ik het heel rustig heb en dat is niet voor niets. De makers van dit programma hebben het nodig om om even uit te blazen.

Boer Zoekt Vrouw begint zondag aan haar vijfde seizoen.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen