Ook Sterren dansen op het IJs donderdag van start

Sterren dansen op het IJs (foto), de ijsdansshow van SBS 6, gaat ook aanstaande donderdag van start. Het gaat om een speciale show, waarin een aantal sterren strijden om een plek in de nieuwe serie van het programma. Deze sterren moeten samen met een dans- partner van Holiday on Ice voor het oog van de jury en de kijker een complete kur schaatsen. Ook geeft het ballet van Holiday on Ice een optreden met een bekende Nederlandse artiest.

De bekende Nederlanders die donderdag in de speciale uitzending tegen elkaar strijden om een plek in de tweede reeks van Sterren dansen op het IJs, zijn mogelijk Patty Brard, Mike Starink en Lola Brood. Zij repeteren momenteel in Thialf in Heerenveen, omdat zij de openingsact van het programma zouden gaan verzorgen.

Ook Dancing on Ice begint aanstaande donderdag, zo werd vanavond bekend gemaakt in RTL Boulevard. De ijsdansshow van RTL 4 komt met een speciale aflevering, waarin tevens een extra deelnemer wordt gezocht. Het gaat hierbij niet per se om een bekende Nederlander. Het programma is op zoek naar hobbyschaatsers.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen