Daphne Deckers baalt niet van werkdruk

Daphne Deckers nam zich na het herstel van haar bacteriële infectie voor om het rustiger aan te gaan doen, maar nu is ze weer bijzonder druk. Toch baalt ze daar niet van. Dat vertelt de presentatrice in Story. Deckers is graag actief. “Heel wilde plannen had ik, maar dat is éven gelukt. Ik ben heel snel weer in het oude ritme vervallen. Met twee kinderen en een man die het altijd druk heeft, zit je toch in een trein die doordendert en waar je zó weer instapt. Eigenlijk ben ik weer net zo druk als vóór mijn ziekte.”

Daar kan Deckers prima mee leven. “Mensen vragen weleens of ik daar niet van baal, maar dat doe ik zeker niet. Ik ben natuurlijk niet ziek geworden van hard werken, maar door een bacterie die niet meer op antibiotica reageerde.”

Ze voelt zich top. “Ik vind het juist fijn dat mijn leven weer op de rails staat. Dat ik gewoon weer Boulevard doe en dat ik net mijn kinderboek heb afgeschreven. Dat geeft mij voldoening. Vooral omdat ik niet meer moe ben en alles weer als vroeger is.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen