Dave Roelvink hoopt op televisieklus

Dave Roelvink hoopt dat hij snel weer een tv-klus krijgt, zodat hij de rel rond de juwelendiefstal en zijn sekstape even kan vergeten. Dat vertelt hij in weekblad Story. Roelvink heeft zin in een nieuwe uitdaging. “Mijn modellenwerk staat op een laag pitje, maar eigenlijk heb ik dat nooit zo leuk gevonden. Ik stond op het punt een acteercursus te gaan volgen, maar door alles wat speelt heb ik die uitgesteld. Hopelijk kan ik binnenkort iets op televisie doen. Er moet wat positiviteit in mijn leven komen.”

Nu heeft de zoon van Dries Roelvink het nog zwaar. “Op dit moment zit ik in een neerwaartse spiraal. Alles wat ik doe wordt verkeerd uitgelegd.”

Zijn imago liep een flinke deuk op door zijn veelbesproken sekstape. “Natuurlijk heb ik gezien dat er werd gefilmd, dat gebeurde in een combinatie van dronkenschap en de sfeer die er hing. Je zit met z’n allen in een jacuzzi, dat meisje doet dat, iemand filmt dat en ik denk: laat maar gaan. Dat zal hij toch alleen maar voor zichzelf houden.

Het filmpje werd echter online gezet en dat kwam nog eens bovenop het nieuws van de juwelendiefstal, waar hij bij betrokken zou zijn geweest. “Het is allemaal klote, als ik dat woord mag gebruiken. Ik heb veel last van stress, en de hele affaire kost mij bakken met geld. Elke keer als ik een gesprek met mijn advocaat heb, gaat de teller lopen. En dat zijn geen lage tarieven kan ik vertellen.”

Dat geld krijgt Roelvink niet van zijn vader. “Ik bekostig alles zelf van het geld dat ik heb verdiend als model en met mijn deelname aan tv-programma’s. Maar die bankrekening raakt leeg, en wat dan?

Toch blijft Roelvink vechten om zijn onschuld te bewijzen. “Ik wil mensen laten inzien dat ze mij hebben veroordeeld op niets.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen