Aukje: ‘Comeback in tv-wereld is moeilijk’

Foto: SBSAukje van Ginneken ervaart het als heel moeilijk om weer een plek te veroveren in de tv-wereld. Dat vertelt de actrice, vooral bekend van Goede Tijden Slechte Tijden, in Veronica Magazine. Van Ginneken is de afgelopen jaren druk aan het moederen geweest. “Ik wilde mijn kinderen echt zélf opvoeden. Dat ik voor de opvoeding van mijn kinderen heb gekozen, heeft er wel voor gezorgd dat ik jaren uit beeld was. Het zij zo. Ik merk wel dat het nu moeilijker is om terug te komen in ’t tv-wereldje.” 

De concurrentie is volgens haar fors. “Toen ik debuteerde in GTST was ik net zeventien. Er zijn nu zo veel castingbureaus met jong, nieuw talent.”

Nu heeft ze naar eigen zeggen eer tijd. “Mijn zoontje van zes en dochtertje van vier gaan nu allebei naar school.

Van Ginneken hoopt dat ze weer gebeld wordt. Op de vraag of ze liever nog een keer bevalt of nog een keer in Playboy gaat, hoeft ze niet lang na te denken. “Nog een keer naakt in de Playboy. Dat bevallen is echt een hel.

Ik deed het in anderhalf uur, wat nog redelijk snel schijnt te zijn, maar ik vond het echt verschrikkelijk. Nee, dan maar weer naakt. Daar heb ik ook totaal geen moeite mee.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen