‘Hoge kijkcijfers Ik Hou Van Holland-herhaling onbegrijpelijk’

Tv-recensent Marcel Peereboom Voller van De Telegraaf begrijpt er niets van dat de herhaling van Ik Hou Van Holland op dit moment zo veel kijkers trekt naar de zaterdagavond van RTL 4. De show van Linda de Mol is elke week winnaar met een miljoenenpubliek. “Eigenlijk is het ongelooflijk, 1,2 miljoen kijkers! Welk complot zit hierachter? Is het ’t slechte weer? Weet men niet dat het een herha- ling is? Zijn we te lui om op zaterdag- avond naar een andere zender dan RTL 4 te zappen?“, zegt hij.

De Graham Norton Show op Comedy Central is volgens Voller het perfecte alternatief. “Nu Comedy Central elke vrijdag- en zaterdagavond de talkshow van deze Ierse grappenmaker uitzendt, is het bij ons thuis vaste prik geworden. Je zou bijna denken dat de hilarische gesprekken met gasten van wereldformaat zijn uitgeschreven, zo razendsnel vliegen de geestigheden over tafel.

De Graham Norton Show is hét ultieme zaterdagavondentertainment waarvan Nederlandse televisiemakers alleen maar kunnen dromen. Bij ons is het armoe troef; het best bekeken zaterdagavondprogramma is een herhaling van Ik Hou Van Holland“, besluit Voller.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen