Makers Beau Five Days Inside met echtscheidingsshow

RTL 4 lanceert op de eerste maandag van 2019 de nieuwe productie Seven Year Switch – Blijven of Scheiden? van Vincent TV Producties, ook de producent van Televizier-Ring-winnaar Beau Five Days Inside en de succesvolle Frank Visser-shows op SBS 6. Dat heeft de zender laten weten. Vier dappere stellen met kinderen doen in de nieuwe show een allerlaatste poging om hun relatie te redden. Niet op de divan in Nederland, maar met een radicale relatietherapie op Curaçao.

De bekende seven year itch duidt een punt waarop veel relaties in de problemen komen omdat mensen zich onrustig en ontevreden voelen. De nieuwe show volgt vier stellen met kinderen die dit gevoel ook hebben.

Onder begeleiding van psycholoog en seksuoloog Irma van Steijn en relatietherapeut Jeroen Stek worden de acht kandidaten tijdelijk gekoppeld aan een ander. Het is de bedoeling dat ze zich hierdoor weer bewust worden van hun eigen behoeftes, wensen en interesses en wat ze juist waarderen aan hun eigen partner.

Deze provocatieve manier helpt beweging in de weerstand te brengen. Het doel is om op speelse wijze te kijken naar het eigen aandeel in de problemen die er zijn binnen een relatie en zo weer stappen vooruit te zetten”, aldus Van Steijn en Stek.

‘Seven Year Switch – Blijven of Scheiden?’ is gebaseerd op het A+E Networks-format ‘Seven Year Switch’ en onder licentie geproduceerd door Vincent TV Producties.

De eerste aflevering is op maandag 7 januari om 20.30 uur op RTL 4. Recht tegenover de Frank Visser-show op SBS 6 dus.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen