Dit is het vijfkoppige VTBL-team van Humberto Tan

Humberto Tan gaat in zijn nieuwe RTL 7-show VTBL samenwerken met een vaste selectie, bestaande uit Theo Janssen, Jimmy Flloyd Hasselbaink, Bart Nolles en Simon Zijlemans. Dat heeft RTL laten weten. Tan gunde de primeur van zijn nieuwe show vanochtend aan Edwin Evers en RTL 7 onthult nu de persfoto en aanvullende informatie. “Naast zijn spelers uit de vaste basisopstelling, die wisselend zullen aanschuiven, zitten er ook iedere week actuele gasten bij Humberto aan tafel.

Alle gasten zijn bekende gezichten uit de voetbalwereld. Analisten, oud-voetballers, actieve voetballers, journalisten, zolang het maar over volkssport nummer één gaat. “Daarbovenop neemt iedere week een voetballer met een bijzonder verhaal plaats in de kleedkamer van VTBL.

Wat worden de rollen van Bart Nolles en Simon Zijlemans? “Simon brengt al het social nieuws rondom de veelbesproken voetballers en hun dagelijkse bezigheden en vanuit de perskamer van VTBL houdt Bart Nolles iedereen op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.

VTBL staat niet alleen voor het nieuwe televisieprogramma, ook de het online voetbalplatform van RTL draagt vanaf januari de naam VTBL. Via de app, website en de social pagina’s blijven echte liefhebbers 24/7 op de hoogte van al het voetbalnieuws.

De eerste aflevering van VTBL is op zondag 20 januari om 20.00 uur op RTL 7.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen