Kim-Lian van der Meij is geen miljonair

Kim-Lian van der Meij is nog geen miljonair geworden van haar werkzaamheden op televisie. Dat vertelt de presentatrice in de podcast 30 Minuten Rauw. Van der Meij maakt nu al jaren flops op SBS 6, verdient daar een goed salaris mee, maar niet genoeg om zich miljonair te noemen. Gelukkig jaagt de presentatrice dat ook niet na. “Ik heb het heel goed, ja. Dat is heel fijn. Ik ben geen miljonair en dat wil ik ook niet. Sommige mensen jagen het geld na en ik heb dat niet“, zo laat ze weten.

De presentatrice hecht weinig waarde aan extreme luxe. “Ik vind het lekker hoor om geld te hebben, maar ik hoef bijvoorbeeld geen eigen jacht te hebben of een eigen vliegtuig of miljoenen op de bank. Als je gewoon een goed salaris hebt, kun je veel leuke dingen doen en een prima leven hebben.”

Is Van der Meij blij met haar programmapakket? “Ik ben heel tevreden, maar ik heb echt nog wel een wish list hoor. Ik zou misschien nog wel een soup kitchen willen beginnen, een klein tentje met eten. Of een klein boetiekje. Of een camping of gastenhuisjes verhuren, een bed and breakfast-achtig idee. Ik heb heel veel leuke dingen nog die ik zou willen doen, maar op dit moment ligt mijn prioriteit nog even bij de showbizz.”

Tot slot biecht de presentatrice op verslaafd te zijn aan haar smartphone. “Ja, ik ben er verslaafd aan, denk ik. Ik vind Instagram dus zó’n leuke app. Ik sta ermee op en ik ga ermee naar bed.

Is Instagram niet een beetje oppervlakkig? “Ik vind het leuk om te zien wat al mijn collega’s doen, omdat ik er ook vaak over moet praten in mijn werk. Als ik een spelletjesprogramma presenteer met BN’ers, dan moet ik wel weten waar ze mee bezig zijn.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen